Turun kaupunki § Kokouspvm Asia 1
Kulttuurilautakunta 197 09.09.2009 18

10747-2009 (061)

Nummen kirjaston kalustuksen hankinta

Tiivistelmä: -

Kultlk § 197

Kirjastotoimenjohtaja Inkeri Näätsaari:

Kulttuurilautakunta päätti 17.6.2009 § 138 luovuttaa osan Nummen kirjaston tilasta sosiaali- ja terveystoimen kotihoidon tarpeisiin. Samalla lautakunta päätti esittää tilaliikelaitokselle, että Nummen kirjaston tiloihin tehdään uuden toiminnan edellyttämät korjaukset. Se edellyttää myös kalustuksen ja varustuksen osittaista uudistamista.

Arkkitehtitoimisto Matti Tasala Oy on laatinut Nummen kirjaston sisustussuunnitelman. Kirjasto on pyytänyt Isku Interior Oy:lta tarjousta tarvittavista Nummen kirjaston kalusteista. Isku Interior Oy on Turun kaupungin kilpailuttama hankintapaikka.

Isku Interior Oy on jättänyt tarjouksen 26.8.2009. Sen mukaan kalustuksen kustannusarvio on 31.049 € + alv. Kalusteiden sopivuus tarkistetaan vielä paikan päällä, kun tilan korjaus etenee. Tällöin hankintaan voi tulla pieniä muutoksia.

Esitän, että Nummen kirjaston kalustus tilataan Isku Interior Oy:lta hintaan 31.049 € ja että hankinta maksetaan kulttuuritoimen kirjastolle osoitetusta käyttöomaisuusrahasta.

Oheismateriaali1Nummen kirjaston sisustussuunnitelma

Oheismateriaali2Isku Interior Oy:n tarjous

Kulttuurijohtaja Minna Sartes:

EhdotusKulttuurilautakunta päättää edellä esitetyin perustein, että Nummen kirjaston kalustus tilataan Isku Interior Oy:lta hintaan 31.049 € ja että hankinta maksetaan kulttuuritoimen kirjastolle osoitetusta käyttöomaisuusrahasta.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Jakelu

tiedAndersson Anneli
tpvHernelahti Sanna
tiedSaarinen Leena