Turun kaupunki § Kokouspvm Asia 1
Kulttuurilautakunta 42 25.02.2009 13

15946-2008 (049)

Kulttuurijohtajaa koskevat viranhoidosta aiheutuvat menot vuonna 2009 - muutos kulttuurilautakunnan päätökseen 17.12.2008 § 308

Tiivistelmä: -

Kultlk § 42

Kulttuuriasiankeskuksen kanslia, toimistosihteeri

”Kulttuurilautakunta päätti 17.12.2008 § 308 määrätä vuodelle 2009 kulttuuritoimen tulosalueille ja niitä pienemmille tulosyksiköille toiminnasta ja taloudesta vastaavat henkilöt, joilla on oikeus hyväksyä oman yksikkönsä menoja valtuuksiensa puitteissa.

Kulttuuritointa kokonaisuudessaan ja useampaa kuin yhtä tulosaluetta koskevat sekä lautakunnan erikseen päättämät menot hyväksyy kulttuuritoimen johtaja, joka voi laitoksen johtajan ollessa tilapäisesti estynyt tai esteellinen tarvittaessa hyväksyä myös yhtä laitosta koskevia menoja.

Kulttuuritoimen johtajaa koskevat laskut hyväksyy kulttuurilautakunnan puheenjohtaja tai hänen estyneenä ollessaan, varapuheenjohtaja.”

Hallintopäällikkö Mikael Höysti:

Palvelutoimen apulaiskaupunginjohtajan antaman ohjeistuksen ja käytäntöjen yhdenmukaistamisen vuoksi palvelutoimen apulaiskaupunginjohtajan tulisi hyväksyä virastopäällikköjen viranhoidosta aiheutuvat menot.

hallintopäällikkö Mikael Höysti:

EhdotusKulttuurilautakunta päättää palvelutoimen apulaiskaupunginjohtajan antaman ohjeistuksen ja käytäntöjen yhdenmukaistamisen vuoksi, että kulttuurijohtajaa koskevat viranhoidosta aiheutuvat menot vuonna 2009 hyväksyy palvelutoimen apulaiskaupunginjohtaja.

Edelleen lautakunta päättää, että kulttuuriasiankeskuksen hallintopäälliköllä on oikeus hyväksyä kulttuuriasiankeskuksen palkanjakotositteet.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Jakelu

tpvAndersson Anneli
tpvHöysti Mikael
tiedKyttä Maija
tpvVirtanen Riitta