Turun kaupunki § Kokouspvm Asia 1
Kulttuurilautakunta 27 04.02.2009 29

13580-2008 (065, 521)

Oikaisuvaatimus kaupunginteatterin kahvilatoiminnan kilpailutuksesta

Tiivistelmä:

Turun Teatterikerho ry. on tehnyt 26.1.2009 päivätyn oikaisuvaatimuksen kulttuurilautakunnan päätökseen 17.12.2009 § 299, koskien Turun kaupunginteatterin yleisölämpiön kahvi- ja virvokebaarin vuokrauksesta

Kultlk § 27

Kulttuuritoimen hallintopäällikkö Mikael Höysti:

Turun Teatterikerho ry:n oikaisuvaatimus on kirjattu saapuneeksi määräajan puitteessa ja otettaneen lautakunnan käsittelyyn.

Teatterikerho ry. vaatii kulttuurilautakunnan 17.12.2008 § 299 päätöksen uudelleen käsittelyä sillä perusteella, että tarjousten käsittelyssä ja päätöksenteossa ei ole huomioitu sitä rahallista tukea, jota Turun Teatterikerho ry. on vuosittain antanut Turun kaupunginteatterille ja sen henkilöstölle.

LiiteTurun Teatterikerho ry:n oikaisuvaatimus

Kulttuurilautakunta päätti kokouksessaan 19.11.2008 § 272 kilpailuttaa Turun kaupunginteatterin kahvi- ja virvokebaarin tilojen vuokrauksen ja käynnistää tarjouskilpailun. Tiedot tarjouskilpailusta lähetettiin 10 toimijalle ja ne olivat myös yleisesti nähtävillä ja noudettavissa kaupungin internetsivuilla.

Tarjouspyynnöt arvioitiin seuraavin perustein:

Tarjoukset tulee toimittaa kahdessa suljetussa kuoressa, josta toisessa on selvitys tarjoajan aikaisemmasta toiminnasta ja tarjottava liikeidea. Toisessa kirjekuoressa on tarjoushinta.

Kilpailutyöryhmä arvioi ensin selvityksen tarjouksen tekijästä, jonka tulee olla ollut alalla 5 vuotta, sekä hänen aikaisemmat toimintansa ravintola-alalla, tarjoajalla tulee olla aiempaa kokemusta hyvätasoisen kahvilan ylläpidosta.

Liike-idean tulee soveltua kaupunginteatterin toimintaan ja ympäristöön, ja sen tulee täyttää hyvätasoisen kahvila-ravintolan kriteerit.

Vain edellä mainitut seikat täyttäneet tarjoukset pääsevät hintavertailuun, jossa hinta on ratkaiseva tekijä.

Tarjousten vertailu suoritettiin käyttäen tarjouspyynnössä mainittuja valintaperusteita ja halukkaita vuokralaisia kohdeltiin tasapuolisesti ja syrjimättömästi. Tarjouksista valittiin se, joka tarjouspyynnössä mainittujen arviointiperusteiden mukaan on hinnaltaan halvin.

Turun Teatterikerho ry. vaatii päätöksen uudelleenkäsittelyä sellaisin perustein, joita tarjouspyynnössä ei ole mainittu, joten se ei anna syytä toimenpiteisiin.

Kulttuurijohtaja Minna Sartes:

EhdotusEsitän, että edellä olevan selvityksen perusteella kulttuurilautakunta päättää ottaa oikaisuvaatimuksen käsittelyyn.

Esitän edelleen, että kulttuurilautakunta päättää, että oikaisuvaatimus hylätään.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Jakelu

aoTurun Teatterikerho r.y.
tiedKaupunginteatteri


Liitteet:

Kultlk § 27
Liite 1:Turun Teatterikehron ry:n oikaisuvaatimus