Turun kaupunki § Kokouspvm Asia 1
Kulttuurilautakunta 23 04.02.2009 24

1323-2009 (065)

Kulttuuriasiainkeskuksen Hyvä johtajuus ja työhyvinvointi kulttuuritoimessa - nyt! -hanke

Tiivistelmä: -

Kultlk § 23

Hallintopäällikkö Mikael Höysti:

Kulttuuriasiainkeskus on yhteistyössä Net Effect Oy:n kanssa suunnitellut johtajuuden ja työhyvinvoinnin kehittämishankkeen, joka on tarkoitus toteuttaa Työsuojelurahaston määrärahan turvin.

Yhtenä ehtona rahoituksen saamiseksi on työyhteisön kehittäminen yhteistyössä asiantuntijatahon kanssa ja että hankkeen toteuttajana on Työsuojelurahaston hyväksymä asiantuntijaorganisaatio. Net Effect Oy on ollut mukana toteuttamassa kulttuuritoimen organisaatiomuutosta vuosien 2007 – 2008 aikana ja tuntee täten kulttuuriasiainkeskuksen organisaation. Kehittämishanke on suunniteltu Net Effect Oy:n ja kulttuuriasiainkeskuksen yhteistyönä. Tarkoituksena on muutosjohtajuuden kehittäminen ja vahvistaminen sekä henkilöstön työhyvinvoinnin edistäminen organisaationmuutosten aikana.

Hankkeen kokonaiskustannusarvio on 90.000 euroa ja Työsuojelurahasto on hyväksynyt hankesuunnitelman ja päättänyt myöntää sille 45.000 euron määrärahan. Kulttuuriasiainkeskus, sen alaiset laitokset sekä henkilöstöryhmät ovat sitoutuneet hankkeeseen. Hanketta on käsitelty kulttuuritoimen yhteistoimintaryhmässä, joka suhtautuu siihen myönteisesti.

Liite 1Hankesuunnitelma 

Liite 2Rahoitussopimus

Kulttuurijohtaja Minna Sartes:

EhdotusEsitän, että kulttuurilautakunta päättää hyväksyä liitteessä 1 olevan hankintasuunnitelman, siihen liittyvän kustannusarvion sekä liitteenä 2 olevan rahoitussopimuksen ja että kulttuurilautakunta valtuuttaa kulttuurijohtajan allekirjoittamaan rahoitussopimuksen.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.


Liitteet:

Kultlk § 23
Liite 1:Hankesuunnitelma - Hyvä johtajuus ja työhyvinvointi kulttuuritoimessa
Liite 2:Rahoitussopimus - työsuojelurahasto