Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Kaupunkisuunnittelu- ja ympäristölautakunta13303.05.20166

113-2016 (60)

Ympäristötoimialan viranhaltijoiden päätökset (Hal)

Tiivistelmä: -

Ksylk § 133

Ympäristötoimiala, toimialajohtaja Markku Toivonen 26.4.2016:

Kaavoituspäällikkö/sarja 10, 22.4.2016 § 7. Hirvensalon osayleiskaavan Natura-arvioinnin täydennys.

Turun kaupungin ympäristötoimiala on pyytänyt tarjouksia Hirvensalon osayleiskaavan Natura-arvioinnin täydennyksestä. Natura-vaikutusten arvioinnin, jonka loppuraportti valmistui 30.6.2015, on ELY-keskus todennut olevan puutteellinen. Kyseessä on kansallisen kynnysarvon alittava hankinta.

Valintaperusteeksi tarjouspyynnössä ilmoitettiin, että annetuista tarjouksista valitaan kokonaishinnaltaan halvin. Alla on esitetty tarjousten hintavertailu:

Tarjoaja                            Kokonaishinta (alv 0 %)

FCG                                                           9 550 €

Sito                                                          13 780 €

Kaavoituspäällikkö päätti, että Hirvensalon osayleiskaavan Natura-arvioinnin täydennys hankitaan FCG Suunnittelu ja Tekniikka Oy:ltä tarjouksen mukaiseen kokonaishintaan 9 550 € (alv 0 %). Muut ehdot tarjouspyynnön ja tarjouksen mukaisesti.

Hankintayksikköä sitova sopimus ei synny tällä päätöksellä, vaan vasta erikseen tehtävällä kirjallisella sopimuksella. Päätös voi muuttua hankintaoikaisun tai ylemmän viranomaisen otto-oikeuden perusteella.

Toimialajohtaja Markku Toivonen:

EhdotusKaupunkisuunnittelu- ja ympäristölautakunta päättää merkitä viranhaltijan päätöspöytäkirjan tiedoksi ja päättää samalla, ettei se siirrä sitä käsiteltäväkseen.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Asian esitteli toimialajohtajan varahenkilönä hallintojohtaja Harri Lehtinen.