Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Kaupunkisuunnittelu- ja ympäristölautakunta10005.04.201611

3149-2016 (14)

Kaupunkisuunnittelu- ja ympäristölautakunnan opintomatka Seinäjoelle (Hal)

Tiivistelmä: -

Ksylk § 100

Kaupunginsihteeri Satu Lehto 23.3.2016:

Asuntomessut järjestetään Seinäjoella 8.7.-7.8.2016. Asuntomessualue Pruukinranta sijaitsee Kyrkösjärven itärannan ja Törnävän vanhan sairaala-alueen välisellä alueella. Ensimmäisenä päivänä on tarkoitus tutustua Seinäjoen kaupunkisuunnittelun ja kaavoituksen ajankohtaisiin hankkeisiin. Toisena päivänä tutustutaan messualueeseen.

Matka järjestetään yhdessä rakennuslautakunnan kanssa.

Toimialajohtaja Markku Toivonen:

EhdotusKaupunkisuunnittelu- ja ympäristölautakunta päättää tehdä opintomatkan Seinäjoelle 4.-5.8.2016. Lautakunta päättää valtuuttaa ympäristötoimialan virkamiehet valmistelemaan matkaa, joten tarkempi aikataulu ja ohjelma valmistuu myöhemmin.

Kaupunkisuunnittelu- ja ympäristölautakunta päättää, että matkalle voivat osallistua lautakunnan jäsenet, varajäsenet, kaupunginhallituksen edustaja ja varaedustaja, kokouksiin osallistuvat virkamiehet sekä ympäristötoimialan henkilökuntaa. Kustannukset maksetaan lautakunnan määrärahoista. Matkan ajalta on mahdollista saada korvausta ansionmenetyksestä palkkiosäännön mukaisesti. Muita palkkioita, korvauksia tai päivärahaa matkasta ei makseta.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Jakelu

tiedHarro-Siiki Anu