Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Kaupunkisuunnittelu- ja ympäristölautakunta3726.01.201616

113-2016 (60)

Ympäristötoimialan viranhaltijoiden päätökset (Hal)

Tiivistelmä: -

Ksylk § 37

Ympäristötoimiala, toimialajohtaja Markku Toivonen 20.1.2016:

Toimialajohtaja/sarja 10, 19.1.2016 § 1. Turvallisuusselvitys Pansion, Pernon ja Artukaisten alueelle.

Turun kaupungin ympäristötoimiala on pyytänyt tarjouksia turvallisuusselvityksen laadinnasta Pansion, Pernon ja Artukaisten alueelle.

Tarjouspyynnössä ilmoitettiin, että hankinnasta tehdään sopimus yhden (1) tarjoajan kanssa.

Tarjousten arvioinnin ja vertailun perusteella esitän, että Turvallisuusselvitys Pansion, Pernon ja Artukaisten alueelle tilataan Gaia Consulting Oy:ltä hintaan 29.560,00 € (alv 0 %) tarjouspyynnössä ja tarjouksessa esitetyin ehdoin.

Toimialajohtaja päätti, että turvallisuusselvitys Pansion, Pernon ja Artukaisten alueelle laatiminen tilataan Gaia Consulting Oy:ltä hintaan 29.560,00 € (alv 0 %) tarjouspyynnössä ja tarjouksessa esitetyin ehdoin.

Hankintayksikköä sitova sopimus ei synny tällä päätöksellä, vaan vasta erikseen tehtävän kirjallisen sopimuksen allekirjoittamisilla. Sopimus voidaan tehdä aikaisintaan 14 päivän kuluttua siitä, kun asianosainen on saanut tai hänen katsotaan saaneen päätöksen, oikaisuohjeen ja valitusosoituksen tiedoksi. Päätös voi muuttua tehdyn valituksen, hankintaoikaisun tai ylemmän viranomaisen otto-oikeuden perusteella.

Kaavoituspäällikkö/sarja 10, 11.1.2016 § 1. Lentoaseman ja sen ympäristön osayleiskaavan muinaisjäännösinventoinnin tilaus.

Turun kaupungin ympäristötoimiala on pyytänyt tarjousta otsikossa mainitusta työstä Keski-Pohjanmaan Arkeologiapalveluilta.

Tarkoituksenmukaisuussyistä kaavoitusyksikkö on pyytänyt tarjouksen suoraan vain Keski-Pohjanmaan Arkeologiapalveluilta. Lentoaseman ympäristön osayleiskaavoitusta tehdään ylikunnallisesti yhdessä Ruskon kunnan kanssa ja Ruskon käyttämä kaavakonsultti on ehtinyt jo aiemmin kilpailuttaa muinaisjäännösinventointia suorittavia konsultteja. Tarjouskilpailussa menestyi Keski-Pohjanmaan Arkeologiapalvelut. Koska inventoitavat alueet ovat vierekkäin, on katsottu tarkoituksenmukaiseksi ja kustannuksia säästäväksi tilata Turun puolen työ samalta konsultilta.

Tehtävän yksityiskohtainen sisältö ja kustannus on esitetty konsultin tarjouksessa 30.12.2015.

Kaavoituspäällikkö päätti, että Lentoaseman ja sen ympäristön osayleiskaavan muinaisjäännösinventointi hankitaan Keski-Pohjanmaan Arkeologiapalvelu avoimelta yhtiöltä tarjouksen mukaisesti toteutuneiden kustannusten mukaan, mutta kuitenkin enintään kokonaiskustannuksiltaan hintaan 2945 € (alv 0 %). Muut ehdot tarjouspyynnön ja tarjouksen mukaisesti.

Toimialajohtaja Markku Toivonen:

EhdotusKaupunkisuunnittelu- ja ympäristölautakunta päättää merkitä viranhaltijoiden päätöspöytäkirjat tiedoksi ja päättää samalla, ettei se siirrä niitä käsiteltäväkseen.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.