Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Kaupunkisuunnittelu- ja ympäristölautakunta39615.12.201515

11115-2015 (000, 017)

Kaupunkisuunnittelu- ja ympäristölautakunnan opintomatka Tampereelle (Hal)

Tiivistelmä:

Kaupunkisuunnittelu- ja ympäristölautakunta päättää rakennuslautakunnan kanssa tehtävästä yhteisestä opintomatkasta Tampereelle.

Ksylk § 396

Konsernihallinto, kaupunginsihteeri Satu Lehto 9.12.2015:

Kaupunkisuunnittelu- ja ympäristölautakunnan sekä rakennuslautakunnan on tarkoitus tehdä tutustumismatka Tampereelle.  Ohjelma on laadittu yhdessä Tampereen kaavoittajan kanssa. Seminaarinpäivän 14.1. aikana perehdytään Tampereen organisaatiomalliin erityisesti teknisen sektorin ja viranomaistoimintojen osalta. Lisäksi seminaarin aiheena on tunnelirakentaminen, korkea rakentaminen sekä radan päälle rakentaminen. Perjantain 15.1. kiertoajelussa kohteina ovat Vuores, keskustan uudisrakennus- ja suunnittelukohteet sekä Tampella, Finlayson ja Tammerkosken alueiden kehittäminen.

Oheismateriaali 1Alustava ohjelma 14.-15.1.2016

Toimialajohtaja Markku Toivonen:

EhdotusKaupunkisuunnittelu- ja ympäristölautakunta päättää tehdä opintomatkan Tampereelle 14.-15.1.2016. Matka tehdään yhdessä rakennuslautakunnan kanssa.

Kaupunkisuunnittelu- ja ympäristölautakunta päättää, että matkalle voivat osallistua lautakunnan jäsenet, kaupunginhallituksen edustaja ja kokouksiin osallistuvat virkamiehet. Varajäsen voi osallistua, jos varsinainen jäsen ei osallistu.

Matkan ajalta on mahdollista saada korvausta ansionmenetyksestä palkkiosäännön mukaisesti. Muita palkkioita, korvauksia tai päivärahaa matkasta ei makseta.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Jakelu

tiedHarro-Siiki Anu