Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Kaupunkisuunnittelu- ja ympäristölautakunta14929.04.201418

53-2014 (60)

Ympäristötoimialan viranhaltijoiden päätökset (Hal)

Tiivistelmä: -

Ksylk § 149

Ympäristötoimiala, toimialajohtaja Markku Toivonen 21.4.2014:

Suunnittelupäällikkö/sarja 10:

7.4.2014 § 13. Saramäen ylijäämämaan kaatopaikan ympäristöluvan hakemusasiakirjojen laatiminen.

Turun kaupungin ympäristötoimialan kaavoitusyksikkö laatii Saramäen Maa-ainespuiston asemakaavaa. Asemakaavaluonnoksessa on esitetty Jätteenkäsittelyn korttelialue, jota saa käyttää maa-ainesten jätteenkäsittely-, kierrätys- ja loppusijoitustoimintaan. Edellä mainittuun toimintaan liittyen on käyty YVA-menettely. Suunnitteluyksikkö on Kiinteistöliikelaitoksen pyynnöstä pyytänyt tarjouksen Saramäen ylijäämämaan kaatopaikan ympäristöluvan hakemusasiakirjojen laatimisesta. Tehtävään sisältyy myös alueen yleissuunnitelman päivittäminen ja YVA-menettelyn mukaisen ekologisiin yhteyksiin liittyvän selvityksen laatiminen.

Suunnittelupäällikkö päätti, että Saramäen ylijäämämaan kaatopaikan ympäristöluvan hakemusasiakirjojen laatiminen tilataan FCG Suunnittelu ja tekniikka Oy:ltä kokonaishintaan 12 595,00 € (alv 0 %). Muut ehdot tarjouspyynnön ja tarjouksen mukaisesti.

Hankintayksikköä sitova sopimus ei synny tällä päätöksellä, vaan vasta erikseen tehtävällä kirjallisella sopimuksella. Päätös voi muuttua tehdyn valituksen, hankintaoikaisun tai ylemmän viranomaisen otto-oikeuden perusteella. Hankintasopimus voidaan tehdä ja päätös panna täytäntöön aikaisintaan 14 päivän kuluttua siitä, kun tarjoaja on saanut tai hänen katsotaan saaneen päätöksen ja oikaisuvaatimusohjeen tiedoksi.

Toimialajohtaja Markku Toivonen:

EhdotusKaupunkisuunnittelu- ja ympäristölautakunta päättää merkitä viranhaltijan päätöspöytäkirjan tiedoksi ja päättää samalla, ettei se siirrä sitä käsiteltäväkseen.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.