Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Kaupunkisuunnittelu- ja ympäristölautakunta38510.12.201315

1308-2013 (049)

Ympäristötoimialan viranhaltijoiden hankintavaltuuksien muutos (Hal)

Tiivistelmä:

Lautakunnalle esitetään, että ympäristötoimialan viranhaltijoiden hankintavaltuuksia muutetaan siten, että valtuudet sidotaan virkanimikkeeseen ja luetteloon lisätään kaupunkisuunnittelun tulosalueen kaavoituspäällikkö.

Ksylk § 385

Ympäristötoimiala, hallintojohtaja Harri Lehtinen 4.12.2013:

Kaupunkisuunnittelu- ja ympäristölautakunta on 5.2.2013 § 9 päättänyt, että ympäristötoimialalla seuraavat viranhaltijat voivat tehdä tavara- ja palveluhankintoja sekä luovuttaa irtainta omaisuutta omalla päätöksellään, mikäli hankinnan tai luovutuksen arvo (alv 0 %) ei ylitä alla mainittuja euromääriä. Viranhaltijat voivat omalla päätöksellään siirtää hankintatoimivaltaa alaiselleen.

Päätöstä tulisi muuttaa siten, että hankintatoimivalta määrätään virkanimikkeen eikä henkilön nimen perusteella, jolloin virkaa hoitavan henkilön varahenkilö voi myös tehdä hankintapäätöksiä. Lisäksi luetteloa tulee täydentää kaupunkisuunnittelun tulosalueen kaavoituspäälliköllä.

Toimialajohtaja Markku Toivonen:

EhdotusKaupunkisuunnittelu- ja ympäristölautakunta päättää, että ympäristötoimialalla seuraavat viranhaltijat sekä viranhaltijan ollessa estynyt, heille määrätyt varahenkilöt, voivat tehdä tavara- ja palveluhankintoja sekä luovuttaa irtainta omaisuutta omalla päätöksellään, mikäli hankinnan tai luovutuksen arvo (alv 0 %) ei ylitä alla mainittuja euromääriä. Viranhaltijat voivat omalla päätöksellään siirtää hankintatoimivaltaa alaiselleen.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Jakelu

tiedTalouspalvelukeskus
tiedHovi Christina
tiedJokinen Mikko
tiedLehtinen Harri
tiedOjala Reima
tiedPalmu Liisa
tiedSalonen Matti
tiedToivonen Markku