Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Kaupunkisuunnittelu- ja ympäristölautakunta35219.11.20138

12466-2010 (235)

Aluehallintoviraston Turun Seudun Energiantuotanto Oy:n Naantalin voimalaitoksen ympäristöluvan lupamääräysten tarkistamispäätös (Ys)

Tiivistelmä:

Etelä-Suomen aluehallintovirasto on antanut päätöksen koskien Turun Seudun Energiantuotanto Oy:n (entinen Fortum Power and Heat Oy) Naantalin voimalaitoksen ympäristöluvan lupamääräysten tarkistamista

Ksylk § 352

Ympäristönsuojelu, ympäristöinsinööri Helena Pakkala 12.11.2013:

Etelä-Suomen aluehallintovirasto on 1.11.2013 antanut päätöksen hakemuksesta, joka koski Turun Seudun Energiantuotanto Oy:n nykyisen toiminnan ympäristöluvan määräysten tarkistamista. Uudelle monipolttoainevoimalaitokselle on myönnetty ympäristölupa samalle kiinteistölle ja päätökset annettiin samanaikaisesti.

Olemassa oleva voimalaitos tuottaa sähköä, kaukolämpöä ja höyryä ja siihen kuuluu kolme kivihiilikattilaa, joista jokaisen polttoaineteho on 315 MW. Päätös korvaa vuonna 2004 annetun päätöksen. Toiminnassa ei ole tapahtunut merkittäviä muutoksia.

Koko päätös on luettavissa aluehallintoviraston sivuilta (www.avi.fi/etela)

OheismateriaaliTurun Seudun Energiatuotanto Oy:n Naantalin voimalaitoksen tarkistamispäätös

Toimialajohtaja Markku Toivonen

EhdotusKaupunkisuunnittelu- ja ympäristölautakunta päättää merkitä aluehallintoviraston päätöksen tiedoksi ja päättää samalla, ettei se anna aihetta muutoksen hakuun.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.