Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Kaupunkisuunnittelu- ja ympäristölautakunta21713.08.201316

8734-2013 (14)

Kaupunkisuunnittelu- ja ympäristölautakunnan tutustumismatka Helsingin Ultunan Landboon (Hal)

Tiivistelmä: -

Ksylk § 217

Toimialan hallinto, hallintojohtaja Harri Lehtinen 6.8.2013:

Turkuseuran Kaupunginosajaosto järjestää tutustumismatkan Helsingin Ultunan kaupunginosan Landbo alueelle torstaina 22.8.2013.

Landbon alueen rakennuskanta muodostuu lähinnä omakotitaloista. Suunnittelussa ei ole ollut tiukkoja kaavamääräyksiä, vaan asukkailla on ollut vapaat kädet. Tontit ovat pinta-alaltaan keskimääräistä suurempia. Lopputulos on mielenkiintoinen ja sisältää myös opiksi otettavaa. Alueen suunnitellut arkkitehti Sakari Pulkkinen on esittelemässä kohdetta.

Matka on ilmainen ja sisältää ruokailun.

Toimialajohtaja Markku Toivonen:

EhdotusKaupunkisuunnittelu- ja ympäristölautakunta päättää, että Landbon tutustumiskäynnille 22.8.2013 voivat osallistua varsinaiset jäsenet, varajäsenet, kaupunginhallituksen edustaja ja varaedustaja sekä kokoukseen osallistuvat virkamiehet.

PäätösKaupunkisuunnittelu- ja ympäristölautakunta päätti, että Landbon tutustumiskäynnille 22.8.2013 voivat osallistua varsinaiset jäsenet, kaupunginhallituksen edustaja ja varaedustaja sekä kokoukseen osallistuvat virkamiehet. Varajäsen voi osallistua, jos varsinainen jäsen ei osallistu.

Päätös tehtiin esittelijän kokouksessa muuttamasta ehdotuksesta yksimielisesti.

Jakelu

tpvKoskentaka Liisa