Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Kaupunkisuunnittelu- ja ympäristölautakunta2812.02.20138

159-2013 (60)

Ympäristötoimialan viranhaltijoiden päätökset (Hal)

Tiivistelmä: -

Ksylk § 28

Ympäristötoimiala/Markku Toivonen 4.2.2013:

Toimialajohtaja/sarja 10:

31.1.2013 § 5. Oman auton käyttöoikeus ja oikeus kotimaisiin virkamatkoihin.

Ympäristötoimialan tulosaluejohtajat, kehittämispäällikkö ja suunnittelupäällikkö joutuvat tekemään virkatehtävissään runsaasti kotimaan virkamatkoja. Tämän vuoksi on tarkoituksenmukaista, että heidät oikeutetaan tekemään kotimaan virkamatkoja sekä käyttämään omaa ajoneuvoa em. virkamatkoillaan ilman eri päätöstä.

Toimialajohtaja päätti, että ympäristötoimialan hallintojohtaja Harri Lehtinen, ympäristönsuojelujohtaja Mikko Jokinen, ympäristöterveydenhuollon johtaja Liisa Palmu, rakennusvalvontajohtaja Reima Ojala, joukkoliikennejohtaja Sirpa Korte, kehittämispäällikkö Christina Hovi ja suunnittelupäällikkö Matti Salonen oikeutetaan tekemään kotimaan virkamatkoja sekä käyttämään omaa ajoneuvoa em. virkamatkoillaan ilman eri päätöstä.

Ympäristönsuojelujohtaja:

8.2.2013 § 1. Rudus Oy Ab, hakemus maa-ainesten ottamiseen Turun kaupungin Saramäessä ja Vaistenkylässä.

Rudus Oy Ab hakee lupaa kalliokiviaineksen ottamiseen Turun kaupungin omistuksessa olevilla Turun kaupungin Saramäen ja Vaistenkylän tiloilla Isomoisio 2:15, Huilu 4:37, Korkkismäki 1:120, Vähätalo 4:0 ja Heikkilä 2:12. Ottamissuunnitelman on laatinut Finnish Consulting Group Oy.

Turun kaupunki on valtakirjalla antanut Rudus Oy:lle oikeuden hakea kustannuksellaan maa-aines-, ympäristö- ja maisematyölupaa yllä mainituille tiloille. Alueella rakennus- tai muihin töihin ryhtymisen edellytyksenä on, että kaupungin ja valtuutuksen saajan välinen sopimus ko. alueen hallinnasta on allekirjoitettu.

Rudus Oy:llä on louhinta- ja murskaustoiminnalle voimassa oleva vuonna 1996 myönnetty ympäristölupa. Uusi ympäristölupa, jonka tarkoituksena on mahdollistaa myös muualta alueelle tuotavan louheen murskaus, on parhaillaan Aluehallintoviraston (AVI) käsittelyssä.

Ympäristönsuojelujohtaja päätti, että Lohja Rudus Oy Ab:lle myönnetään maa-aineslain 4 §:n mukainen lupa Turun kaupungissa, Saramäen ja Vaistenkylän tiloilla Isomoisio 2:15, Huilu 4:37, Korkkismäki 1:120, Vähätalo 4:0 ja Heikkilä 2:12 suoritettavalle kiviaineksen ottamiselle.

Toimialajohtaja Markku Toivonen:

EhdotusKaupunkisuunnittelu- ja ympäristölautakunta päättää merkitä viranhaltijoiden päätöspöytäkirjat tiedoksi ja päättää samalla, ettei se siirrä niitä käsiteltäväkseen.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Päätös tehtiin esittelijän muutetusta päätösehdotuksesta yksimielisesti.