Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Kaupunkisuunnittelu- ja ympäristölautakunta1905.02.201319

159-2013 (60)

Ympäristötoimialan viranhaltijain päätökset (Hal)

Tiivistelmä: -

Ksylk § 19

Ympäristötoimiala/Markku Toivonen 4.2.2013:

Toimialajohtaja:

1.2.2013 § 6. Kaupungineläinlääkärin viran (vakanssinumero 201001) täyttäminen.

Turun kaupungin sosiaali- ja terveystoimen ympäristöterveydenhuollossa (1.1.2013 lukien ympäristötoimialalla) oli julkisesti haettavana 7.1.2013 mennessä kaupungineläinlääkärin virka (vakanssinumero 201001). Viran tehtäväkohtainen palkka on 4317,83 €/kk. Kelpoisuusvaatimuksena on, että hakija on Suomessa laillistettu eläinlääkäri ja suorittanut hygieenikkokuulustelun. Työtehtäviin kuuluvat mm. laitos- ja ensisaapumisvalvonta, kunnalle kuuluva sivutuotevalvonta ja osallistuminen muuhun eläinperäisten elintarvikkeiden valvontaan. Viran tämänhetkinen sijoituspaikka on terveysvalvonnan perusyksikkö.

Määräaikaan mennessä virkaa haki yksi henkilö, Sirpa Kemilä. Va. tulosalue-johtaja Liisa Palmu on haastatellut hakijaa. Haastattelussa arvioitiin hakijan koulutuksen soveltuvuutta, työkokemusta sekä muuta tehtävässä tarvittavaa osaamista ja yhteistyökykyä. Sirpa Kemilä on hakemusasiakirjojen, koulutuksen ja työkokemuksen perusteella virkaan pätevä ja sopiva.

Toimialajohtaja päätti, että koulutuksensa ja työkokemuksensa perusteella Turun kaupungin ympäristötoimialan ympäristöterveydenhuollon kaupungineläinlääkärin virkaan, vakanssinumero 201001, valitaan Sirpa Kemilä ehdolla, että hän ennen viran vastaanottamista esittää hyväksyttävän lääkärintodistuksen terveydentilastaan.

Toimialajohtaja Markku Toivonen:

EhdotusKaupunkisuunnittelu- ja ympäristölautakunta päättää merkitä viranhaltijan päätöspöytäkirjan tietoonsa saatetuksi ja päättää samalla, ettei se siirrä sitä käsiteltäväkseen.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.