Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Kaupunkisuunnittelu- ja ympäristölautakunta605.02.20136

1322-2013 (000)

Ympäristötoimialan yleisesittely (Hal)

Tiivistelmä:

Lautakunnalle esitellään ympäristötoimialaa yleisellä tasolla ja päätetään jatkokoulutuksen järjestämisestä.

Ksylk § 6

Rakennuslakimies Harri Lehtinen 29.1.2013:

Uusille lautakunnan jäsenille ja varajäsenille on perinteisesti järjestetty kauden alussa koulutusta lautakunnan toimialaan kuuluvista asioista. Tarkoituksena on, että ensimmäisessä kokouksessa toimialajohtaja esittelee ympäristötoimialaa yleisellä tasolla ja lautakunta päättää järjestetäänkö eri tulosalueiden tarkempi esittely ja muu perehdyttäminen tulevien kokousten yhteydessä vai esim. erillisenä seminaarina.

Toimialajohtaja Markku Toivonen:

EhdotusKaupunkisuunnittelu- ja kaavoituslautakunta päättää merkitä toimialan yleisesittelyn tiedokseen sekä päättää lautakunnalle järjestettävästä jatkokoulutuksesta.

PäätösKaupunkisuunnittelu- ja ympäristölautakunta päätti järjestää koulutuksen miniristeilynä Turku-Tukholma-Turku 26.2.2013 siten, että koulutukseen voivat osallistua lautakunnan varsinaiset jäsenet, lautakunnan varajäsenet, kaupunginhallituksen edustaja ja varaedustaja sekä kokouksiin osallistuvat virkamiehet. Tarvittaessa lautakunta pitää tätä ennen kokouksen klo 7.00 Puolalankatu 5, 2. krs., minkä jälkeen on yhteiskuljetus satamaan.

Lisäksi lautakunta merkitsi tiedoksi seuraavat koulutukset:

Päätös tehtiin esittelijän muuttamasta päätösehdotuksesta yksimielisesti.

Jakelu

tpvYmpäristötoimiala, toimialan hallinto