Åbo stad§Sammanträdets datumÄrende nr1
Kollektivtrafiknämnden för Åbo stadsregion6314.04.20215

2387-2021 (01 02 02)

Budgetseminarium för Kollektivtrafiknämnden för Åbo stadsregion 27.4.2021

Sammandrag: -

Kotn § 63

Kollektivtrafikdirektör Sirpa Korte 7.4.2021:

Nämnderna ska börja bekanta sig med 2022 års budgetärenden under våren 2021.

Det har överenskommits med ordförande och vice ordförande att vi ordnar ett budgetseminarium för nämnden som ett Teams-möte tisdagen den 27 april kl. 15–18.

Seminariet är avsett för ordinarie medlemmar och ersättare i Kollektivtrafiknämnden för Åbo stadsregion, tjänstemän som deltar i mötena och deras suppleanter, representanten för Åbo stadsstyrelse och dennes suppleant samt medlemmar i stadsregionens kollektivtrafiknämnds beredande arbetsgrupp.

Föredragningslistan skickas till nämnden före seminariet.

Kostnaderna betalas ur nämndens anslag. För dem som deltar i seminariet betalas ett seminariearvode i enlighet med Åbo stads förvaltningsstadga och det är möjligt att få ersättning för inkomstbortfall.

Kollektivtrafikdirektör Sirpa Korte:

FörslagKollektivtrafiknämnden för Åbo stadsregion beslutar att hålla budgetseminariet om år 2022 den 27 april kl. 15–18. Samtidigt beslutar nämnden att ordinarie medlemmar, ersättare, tjänstemän som deltar i mötena och deras suppleanter, representanten för Åbo stadsstyrelse och dennes suppleant samt medlemmar i stadsregionens kollektivtrafiknämnds beredande arbetsgrupp får delta i seminariet.

Mötet hålls som ett Teams-möte.

För dem som deltar i seminariet betalas ett seminariearvode i enlighet med Åbo stads förvaltningsstadga och det är möjligt att få ersättning för inkomstbortfall. Kostnaderna betalas ur nämndens anslag.

BeslutFörslaget godkändes.

Sändlista

åtgXXXXX