Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Kiinteistöliikelaitoksen johtokunta17026.04.20173

4584-2017 (011)

Toimitilakiinteistöjohtamisen sopimus Turun seudun sosiaali- ja terveyspalvelukiinteistöt Oy:n kanssa

Tiivistelmä:

Kiinteistöliikelaitos myy toimitilajohtamisen palveluita kaupungin kokonaan omistamalle Turun seudun sosiaali- ja terveyspalvelukiinteistöt Oy:lle. Kiinteistöliikelaitoksen johtokunta päättää vahvistaa sopimuksen ajanjaksolle 1.1.2017-31.12.2019.

Kilajk § 170

Kaupunginlakimies Riikka Lehtimäki 13.4.2017:

Kiinteistöliikelaitoksen johtokunnan päätöksen 2.3.2016 § 97 mukaisesti Kiinteistöliikelaitoksen ja Turun seudun sosiaali- ja terveyspalvelukiinteistöt Oy:n välille solmittiin ajanjaksolle 1.1.2016-31.12.2016 toimitilakiinteistöjohtamista koskeva sopimus. Turun seudun sosiaali- ja terveyspalvelukiinteistöt Oy on kaupungin 100 prosenttisesti omistama yhtiö, joka tarjoaa toimitiloja pääsääntöisesti vain omistajalleen.

Turun seudun sosiaali- ja terveyspalvelukiinteistöt Oy:n hallitus päätti kokouksessaan 5.12.2016 edelleen jatkaa edellä mainittujen palveluiden ostamista omistajaltaan ajanjaksolle 1.1.2017-31.12.2019 entisin ehdoin, kuitenkin siten, että managerointisopimuksen kuukausivelvoitus jatkuu kiinteänä kuukausivelvoituksena sopimuksen mukaisesti siihen saakka kunnes sopimuksen liitteenä olevista selvityksistä ilmi käyvät sopimukset päättyvät ja tulevat uudelleen kilpailutukseen. Manageri kilpailuttaa yhtiön puolesta uudet sopimukset ja veloittaa niistä tämän jälkeen kunkin sopimuksen osalta erikseen sovittavalla kiinteällä kuukausivelvoituksella, joka tasataan vuoden lopussa hyvitys/lisälaskulla toteutuneiden kustannusten mukaiseksi.

Kiinteistöliikelaitos on hoitanut ja hoitaa yhtiön puolesta yhtiön omistamien kohteiden ylläpitoon liittyviä tehtäviä (kiinteistönhoito- ja kunnossapitotehtävät) sekä muita hallinnollisia tehtäviä esimerkiksi sopimusten kilpailuttamiseen, sopimushallintaan, vuokraukseen ja asiakirjahallintaan liittyviä tehtäviä.

Kiinteistöliikelaitos on tuottanut ko. palveluita yhtiölle keskeytyksettä edellä kuvatusti ja sopimus tuodaan nyt Kiinteistöliikelaitoksen johtokunnan vahvistettavaksi.

Liite 1Toimitilajohtamisen sopimus

Toimialajohtaja Jouko Turto:

EhdotusKiinteistöliikelaitoksen johtokunta päättää vahvistaa esittelytekstistä ilmenevin perustein liitteiden mukaisen määräaikaisen toimitilakiinteistöjohtamisen sopimuksen Turun seudun sosiaali- ja terveyspalvelukiinteistöt Oy:n kanssa ajanjaksolle 1.1.2017-31.12.2019. Lisäksi sopimukseen sisältyy toteutuneisiin kustannuksiin perustuvia erillisveloitettavia töitä n. 1,5M€.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Puljujärvi ilmoitti olevansa esteellinen ja poistui kokouksesta asian käsittelyn ajaksi. Puheenjohtajana toimi varapuheenjohtaja Harjanne.

Jakelu

aoTurun seudun sosiaali- ja terveyspalvelukiinteistöt Oy


Liitteet:

Kilajk § 170
Liite 1:Toimitilajohtamisen sopimus