Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Kiinteistöliikelaitoksen johtokunta55113.11.201316

12367-2013 (032)

Ulkoilualueiden Vepsän, Maisaaren ja Pähkinäisten vuokrahinnat

Tiivistelmä:

Ulkoilualueiden mökkien ym. vuokrahintojen päättäminen kaudelle 2014.

Kilajk § 551

Infrapalvelut, maatilaintarkastaja Timo Sirkiä 1.11.2013:

Vepsä:

Vepsässä on 14 kpl lomamökkejä, joissa on majoitustilat 1- 6 hengelle ja yksi erillinen mökki, jossa voi majoittua 1- 2 henkeä.  Mökkialueiden yhteydessä on erilliset suihkutilat. Mökeissä ei ole astioita, mutta astioita saa lainata alueen toimistosta panttia vastaan. Alueella voi myös telttailla ja soutuveneitä ja kajakkeja voi vuokrata alueen toimistosta. Rannassa on kaksi vierasvenelaituria.

Vepsän mökkien vuokraukset hoidetaan Turku Touringin kautta, mutta saarestakin aluehoitajalta voi vuokrauksen tehdä. Varausmaksu kuuluu Turku Touringille, muut tulot tulevat Kiinteistöliikelaitokselle. Kauden 2013 käyttöaste Vepsän mökeissä oli n. 65 % (v. 2012 / 61 %).  Kesäkuun kaksi ensimmäistä viikkoa ja elokuun kolme viimeistä viikkoa ovat mökkien vuokrauksessa hiljaisimpia. Jotta kyseiset viikot saataisiin vuokrattua, tulee Turku Touringille antaa oikeus vuokrata em. viikkoja edullisemmin. Erikoishinnoittelun määrittelee Turku Touring. Näin saadaan käyttöastetta nostettua ylöspäin.

Maisaari:

Maisaaressa sijaitsevat päärakennukset Isotalo ja Antola, sekä viisi lämmintä mökkiä, jotka tarjoavat majoitustiloja n. 40 hengelle. Tarjolla on myös hyvät kokoustilat. Alueella on kaksi rantasauna. Saarella on myös telttapaikkoja ja asuntovaunupaikkoja. Soutuveneitä voi vuokrata palveluntuottajalta. Rannassa on vierasvenelaiturit.

Varaustoiminnan hoitaa ja käyttömaksut perii palveluntuottaja, eikä siten palveluntuottajalle makseta toiminnan ylläpitämisestä erillistä korvausta.

Pähkinäinen:

Pähkinäisissä on majoitustilaa 12 henkilölle kahden, neljän ja kuuden hengen huoneissa. Saaressa on myös rantasauna ja erillinen lämmin suihku, joka toimii poleteilla. Alueella voi myös telttailla. Rannassa on vierasvenelaiturit.

Varaustoiminnan hoitaa ja käyttömaksut perii palveluntuottaja, eikä siten palveluntuottajalle makseta toiminnan ylläpitämisestä erillistä korvausta.

Ulkoilualueiden mökkien siivousmaksu laskutetaan jälkikäteen, mikäli mökki/huone on jätetty siivoamatta tai asiakas haluaa maksaa loppusiivouksen. Siivous on hinnoiteltu erikseen.

Majoituspaikkojen ym. hintoja on tapauskohtaisesti nostettu n.1-2 %. Mökkien hintoja ei voi enempää nostaa koska sitten käyttöaste laskee.

Liite 1Vuokrahinnasto vuodelle 2014

Toimialajohtaja Jouko Turto:

EhdotusKiinteistöliikelaitoksen johtokunta päättää:

­ vahvistaa liitteenä olevan ulkoilualueiden Vepsän, Maisaaren ja Pähkinäisten mökkien vuokra ym. hinnat kaudelle 2014 Kiinteistöliikelaitoksen liitteessä esittämällä tavalla; sekä

- että Turku Touringille annetaan oikeus hinnoitteluun Vepsän mökkien kesäkuun kahdelle ensimmäiselle ja elokuun kolmelle viimeiselle viikolle.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Jakelu

tpvTurku Touring Oy


Liitteet:

Kilajk § 551
Liite 1:Vuokrahinnasto vuodelle 2014