Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Kiinteistöliikelaitoksen johtokunta43218.09.20135

6182-2013 (635)

Johtokunnan jäsenen Mikael Miikkolan aloite viittakilven asentamiseksi Itäiselle Rantakadulle osoittamaan reittiä Vartiovuoren näköalapaikalle

Tiivistelmä: -

Kilajk § 432

Infrapalvelut, vastaava rakennuttaja Anna-Kaisa Kaukola 2.9.2013

Itäiseltä Rantakadulta johtaa kunnostetut ja valaistut portaat Samppalinnanvuorelle, jossa sijaitsee Felix Nylundin veistämä Gustav Albert Petreliuksen muistomerkki Äiti ja lapsi, joka toimii myös näköalatasanteena. Aloitteessa on toivottu viitoitusta näköalatasanteelle. Keskusta-alueen opaskylttien ja – viittojen ulkoasun ja sijoittelun uudistamista suunnitellaan parhaillaan. Tarkoituksena on, että kaupunkilaiset ja turistit löytävät merkittävät ja mielenkiintoiset kohteet helposti. Tavoitteena on myös yhtenäistää kylttien ja opasteiden ulkoasu helposti havaittavaksi ja maisemaan sopivaksi. Otamme näköalapaikalle viitoituksen huomioon tässä laajemmassa opasteiden uusimishankkeessa.

EhdotusKiinteistöliikelaitoksen johtokunta merkitsee tiedoksi vastaava rakennuttaja Anna-Kaisa Kaukolan laatiman vastauksen jäsen Mikael Miikkolan 22.5.2013 tekemään aloitteeseen viittakilven asentamiseksi Itäiselle Rantakadulle osoittamaan reittiä Vartiovuoren näköalapaikalle ja vastaus annetaan edelleen Miikkolalle tiedoksi.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Jakelu

tiedMiikkola Mikael