Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Kiinteistöliikelaitoksen johtokunta37221.08.20137

9000-2013 (641)

Omakotitonttien luovuttaminen syksyllä 2013

Tiivistelmä:

Kiinteistöliikelaitos esittää syksyllä 2013 omakotitonttikierroksella luovutettavaksi 44 tonttia, joista 11 esitetään luovutettavaksi lapsiperheiden jakokiintiössä.

Kilajk § 372

Kiinteän omaisuuden kehittäminen, maankäyttöinsinööri Suvi Panschin, 13.8.2013:

Kiinteistöliikelaitoksella on syksyllä 2013 omakotitonttien hakukierrokselle 44 kappaletta rakentamattomia omakotitontteja, jotka jakaantuvat kaupunginosittain seuraavasti:

Lauttaranta 1 kpl, Toijainen 1 kpl ja Yli-Maaria 42 kpl

Tonttien osoitteet, pinta-alat ja rakennusoikeudet käyvät ilmi oheisesta liitteestä. Luovutusmuotona on 33 tontin osalta maapoliittisen ohjelman mukaisesti tarjousmenettely, jossa yksityishenkilöt voivat tarjota joko ostohintaa tai vuosivuokraa ja yritykset vain ostohintaa.

Tontit, 11 kpl, jotka esitetään luovutettavaksi lapsiperheiden jakokiintiöstä, käyvät ilmi oheisesta liitteestä.

Myynti- ja vuokrausehtoina noudatetaan luovutusmuodosta riippuen, joko kiinteistö- ja rakennustoimen lautakunnan hyväksymiä yleisiä myynti- tai kiinteistölautakunnan hyväksymiä vuokrausehtoja täydennettynä tonttikohtaisilla ehdoilla.

Nyt luovutettavaksi esitettävien tonttien lisäksi Kiinteistöliikelaitoksella oli elokuun puolivälin 2013 tilanteen mukaan jatkuvan haun listalla 54 omakotitonttia pääasiassa Yli-Maarian, Toijaisten ja Mälikkälän kaupunginosissa.

Liite 1Luovutettavat tontit

Toimialajohtaja Jouko Turto:

EhdotusKiinteistöliikelaitoksen johtokunta päättää, että:

-oheisen liitteen mukaiset, 33 rakentamatonta omakotitonttia luovutetaan tarjousperusteisesti, korkeimman tarjouksen tehneelle yksityishenkilölle, joko myymällä tai vuokraamalla tai yritykselle myymällä noudattaen kiinteistö- ja rakennustoimen lautakunnan hyväksymiä yleisiä myynti- tai kiinteistölautakunnan hyväksymiä vuokrausehtoja täydennettynä tarvittaessa tonttikohtaisilla ehdoilla,

-oheisen liitteen mukaiset 11 rakentamatonta omakotitonttia esitetään luovutettaviksi lapsiperheiden jakokiintiössä aiemmin hyväksyttyjen lapsiperheille varattujen tonttien luovutusehtojen mukaisesti, sekä

-kaupunki pidättää oikeuden hylätä tai hyväksyä tarjoukset.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Jakelu

tpvKiinteistöliikelaitos, kiinteän omaisuuden kehittäminen


Liitteet:

Kilajk § 372
Liite 1:Luovutettavat tontit