Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Kiinteistöliikelaitoksen johtokunta31919.06.201323

14494-2012 (665)

Luolavuorenpuiston leikkipaikka (Luolavuori)

Tiivistelmä:

Luolavuoren leikkipaikan sijaintimahdollisuudet on selvitetty, leikkipaikka voidaan peruskorjata nykyiselle paikalleen.

Kilajk § 319

Infrapalvelut, vastaava rakennuttaja Anna-Kaisa Kaukola 11.6.2013:

Kiinteistöliikelaitoksen johtokunta on kokouksessaan 8.5.2013 § 220 päättänyt lähettää Luolavuoren leikkipaikkaa koskevan asian uudelleen valmisteltavaksi. Leikkipaikka oli suunniteltu siirrettäväksi keskijännitejohdon alta uuteen paikkaan. Kiinteistöliikelaitoksen johtokunta pyysi selvittämään mahdollisuuden säilyttää leikkipaikka entisellä paikalla sekä hyödyntää beach volley kenttää paremmin.

Infrapalvelut on selvittänyt mahdollisuuden säilyttää leikkipaikan nykyisellä paikallaan. Leikkipaikan yläpuolella kulkeva keskijännitejohto voidaan siirtää maan alle. Leikkipaikan huonokuntoiset välineet ja niiden turva-alustat tulee vaihtaa. Samassa yhteydessä on tarkoituksenmukaista valaista leikkipaikka, valaisimet varustetaan liiketunnistimilla. Em. toimenpiteiden kustannusarvio on 90.000 euroa.

Lentopallokenttä on Liikuntapalvelukeskuksen hallinnoimaa vuokra-aluetta. Liikuntapalvelukeskuksella on käynnissä liikuntapaikkojen verkostoselvitys, jonka pohjalta arvioidaan liikuntapaikkojen tarve sekä peruskorjausten priorisointi. Verkostoselvitys tehdään vuorovaikutuksessa asukkaiden kanssa.

Liikelaitosjohtaja Jouko Turto:

EhdotusKiinteistöliikelaitoksen johtokunta päättää, että Luolavuoren leikkipaikka peruskorjataan nykyiseen paikkaan.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Jakelu

tpvKiinteistöliikelaitos, infrapalvelut