Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Kiinteistöliikelaitoksen johtokunta30019.06.20134

12345-2012 (649)

Taiteiden yö -tapahtuman järjestäminen

Tiivistelmä:

Markkinointitoimisto Happening Oy:lle myönnetään lupa Taiteiden yö -tapahtuman järjestämiseen 15.8.2013.

Kilajk § 300

Infrapalvelut, myyntipaikkojen esimies Kaisa Kauma 6.6.2013:

Markkinointitoimisto Happening Oy pyytää lupaa saada järjestää Taiteiden Yö –tapahtuma 15.8.2013 Läntisellä ja Itäisellä Rantakadulla, Yliopistonkadun kävelyalueella ja Puutorilla. Tapahtuma on maksuton.

Läntiselle Rantakadulle Kristiinankadun ja Aurakadun väliselle alueelle tulee myyntipaikkoja. Läntiselle Rantakadulle Auransillan ja vanhan pääkirjaston välille tulee muutamia myyntipaikkoja. Itäisen Rantakadun kevyen liikenteen väylälle Teatterisillan ja Auransillan väliselle alueelle sekä Itäiselle Rantakadulle Auransillan ja Vanhan Suurtorin väliselle alueelle tulee muutama myyntipaikka ja esiintymisiä. Tapahtuma-alueille ei ole tulossa anniskelualueita.

Lisäksi järjestäjä varaa käyttöönsä Aurakadun jalkakäytäväalueen Linnankadun ja Auransillan väliltä sekä kaupungintalon puiston pysäköintialueen ja Yliopistonkadun kävelyalueen ravintola Rennon edustan. Tämän hetken tiedon mukaan alueilla ei olla järjestämässä ohjelmaa.

Liite 1Sopimusluonnos

Toimialajohtaja Jouko Turto:

EhdotusKiinteistöliikelaitoksen johtokunta päättää myöntää Markkinointitoimisto Happening Oy:lle luvan järjestää Taiteiden Yö –tapahtuma liitteenä olevan sopimusluonnoksen mukaisesti.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Jakelu

aoMarkkinointitoimisto Happening Oy
tiedKiinteistöliikelaitos, infrapalvelut
tiedKiinteistöliikelaitos, valvonta
tiedTurun kaupunkiseudun joukkoliikennelautakunta


Liitteet:

Kilajk § 300
Liite 1:Sopimusluonnos