Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Kiinteistöliikelaitoksen johtokunta17217.04.20132

4349-2013 (652)

Kaupunginsairaala rakennus 5 julkisivujen ja parvekkeiden kunnostustyön hankinta

Tiivistelmä:

Kaupunginsairaalan rakennuksen 5 julkisivukorjausta varten laaditut suunnitelmat ovat valmistuneet ja urakan tarjouspyyntö lähetetään laskentaan. Työ kuuluu Turun Seudun Rakennustekniikka Oy:n toteuttamaksi sovittuun kokonaisuuteen, jota ei kilpailuteta. Työn teettämiseen on asetettava kriteerejä, jotka johtokunta hyväksyy.

Kilajk § 172

Tilapalvelut, rakennuttajainsinööri Anne Antola 10.4.2013:

Kaupunginsairaalan rakennuksen 5 julkisivukorjausta varten laaditut urakkalaskenta-asiakirjat ovat valmistuneet ja ne tulee lähettää laskentaan. Kyseinen kohde kuuluu Turun Seudun Rakennustekniikka Oy:n vuoden 2013 toteutuskohteisiin. Koska rakennus on suojeltu suojeluluokassa SR-2 on suunnittelussa otettu huomioon museaaliset arvot ja pyydetty rakennuslupaa varten Turun Museokeskuksen  lausunto korjaussuunnitelmasta. Saadun lausunnon mukaiset korjaukset asiakirjoihin on tehty ja rakennuslupa on hakuvaiheessa.

Kohteen suojeluarvosta johtuen on työn tekijälle perusteltua asettaa minimikriteerejä referenssien suhteen. Työn suorittajalta tulee vaatia näyttöä suojellun rakennukset julkisivun korjaustyön suorittamisesta. Työhön on nimettävä tekijät, jotka ovat viimeisen 3 vuoden aikana tehneet vähintään yhden SR-2 suojeluluokan kohteen julkisivukorjaustyötä. Referenssin ja työn suorittajien tiedot tulee toimittaa tarjouksen liitteenä. Jos päätoteuttaja käyttää aliurakoitsijoita, on ne hyväksytettävä tilaajalla ja niiden tulee täyttää ilmoitetut vähimmäiskriteerit.

Toimialajohtaja Jouko Turto:

EhdotusKiinteistöliikelaitoksen johtokunta päättää, että Kaupunginsairaala rakennus 5:n julkisivujen korjaustyön tarjouspyyntö lähetetään Turun Seudun Rakennustekniikka Oy:lle ja että tarjouspyynnössä edellytetään, että korjaustyön suorittajalta vaaditaan referenssiä viimeisen kolmen vuoden aikana suoritetusta SR-2 suojeluluokan kohteen julkisivukorjaustyöstä. Referenssin ja työn suorittajien tiedot tulee toimittaa tarjouksen liitteenä. Mikäli käytetään aliurakoitsijaa, on kyseisen urakoitsijan täytettävä samat kriteerit.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Jakelu

aoTurun Seudun Rakennustekniikka Oy
tpvKiinteistöliikelaitos, tilapalvelut