Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Kiinteistöliikelaitoksen johtokunta15110.04.20131

4307-2013 (014)

Turun kaupungin edustajien nimeäminen Kiinteistö Oy Paakarlanpuiston hallitukseen 2013 - 2014

Tiivistelmä: -

Kilajk § 151

Konsernihallinto, kaupunginsihteeri Pia Bergström 9.4.2013:

Kiinteistö Oy Paakarlanpuiston varsinainen yhtiökokous järjestetään 12.4.2013.

Konserniohjeiden (Kh 8.2.2010 § 98) liitteenä olevassa valvontavastuulistassa Kiinteistö Oy Paakarlanpuiston valvonta- ja hallitusedustajan nimeämisvastuu on delegoitu entiselle Tilaliikelaitokselle. Vuonna 2013 toimiva luottamuselintoimikunta ei ole antanut ehdotusta nimettävistä hallituksen jäsenistä ko. yhtiöön.

Tilaliikelaitoksen ja Kiinteistöliikelaitoksen yhdistyttyä 1.1.2013 lukien kiinteistötoimialaksi on valvonta- ja hallitusedustajan nimeämisvastuu siirtynyt Kiinteistöliikelaitoksen johtokunnalle.

Kaupungin edustajina Kiinteistö Oy Paakarlanpuiston hallituksessa ovat toimineet tilapalvelujen johtaja Martti Kuitunen varahenkilönään lakimies Pauliina Ahlas, sekä talotekniikka-asiantuntija Jaakko Kurvinen varahenkilönään kiinteistöpäällikkö Jaakko Laaksonen. Mainitut henkilöt ovat sopivia jatkamaan hallituksessa, ja he ovat antaneet tehtävään suostumuksensa.

Toimialajohtaja Jouko Turto:

EhdotusKiinteistöliikelaitoksen johtokunta päättää:

- valita kaupungin edustajaksi vuonna 2013 valittavaan Kiinteistö Oy Paakarlanpuiston hallitukseen tilapalvelujen johtaja Martti Kuitusen varahenkilönään lakimies Pauliina Ahlas, sekä talotekniikka-asiantuntija Jaakko Kurvisen varahenkilönään kiinteistöpäällikkö Jaakko Laaksonen; sekä

- että pöytäkirja tarkistetaan tämän päätöksen osalta heti ja että päätös pannaan täytäntöön mahdollisista valituksista huolimatta.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Jakelu

tiedKiinteistö Oy Paakarlanpuisto
tiedAhlas Pauliina
tiedKuitunen Martti
tiedKurvinen Jaakko
tiedLaaksonen Jaakko