Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Kiinteistöliikelaitoksen johtokunta13910.04.20139

3410-2013 (649)

Puutorin tapahtumat vuonna 2013

Tiivistelmä:

Puutorin Puolesta ry:lle myönnetään lupa järjestää tapahtumia Puutorilla vuonna 2013.

Kilajk § 139

Infrapalvelut, Kaisa Kauma 22.3.2013:

Puutorin Puolesta ry on Puutorin elävöittämiseksi perustettu yhdistys, johon kuuluu sekä torin lähellä asuvia yksityishenkilöitä että alueen yrityksiä. Pääasiallinen toimintamuoto on erilaisten kulttuuri- ja markkinatapahtumien järjestäminen yksinään ja yhteistyössä muiden yhdistysten ja yritysten kanssa.

Kiinteistölautakunta päätti kokouksessaan 3.3.2004, että Puutorin Puolesta ry tekee tapahtumistaan vuosisuunnitelman ja Kiinteistöliikelaitos myöntää tapahtumille luvat. Lupa tapahtumien järjestämiseen päätettiin myöntää korvauksetta, lukuun ottamatta mahdollisia anniskelulupia ja jälkipuhdistusmaksuja.

Yhdistys on tämän vuoden hakemuksessaan nimennyt seuraavat tapahtumat: Järjestötori 24.4., Vapaa tori (ilmainen kirpputori) 9.6., Booktori 12. - 14.7., Kovan Rahan Kirjapäivät 15.7., Puutorin joulukuusen valojen sytytys ja Puutorin joulumetsä joulukuussa.

Toimialajohtaja Jouko Turto:

EhdotusKiinteistöliikelaitoksen johtokunta päättää myöntää Puutorin Puolesta ry.lle luvan järjestää seuraavat tapahtumat Puutorilla vuonna 2013: 24.4. Järjestötori, 9.6. Vapaa tori, 12. – 14.7. Booktori, 15.7. Kovan rahan kirjapäivät, joulukuussa Puutorin joulukuusen valojen sytytys ja Puutorin joulumetsä. Lupa myönnetään ehdolla, että:

- järjestäjä huolehtii alueen jätehuollosta hankkimalla riittävästi jäteastioita sekä sopimalla astioiden tyhjennyksestä jonkin jätehuoltoliikkeen kanssa. Järjestäjän on esitettävä ympäristösuunnitelma tapahtuman jätehuollosta;
- ellei puhdistuksia suoriteta, siivous toimitetaan kaupungin toimesta järjestäjän kustannuksella;
- mahdollisista lisäanniskelualueista peritään 700 € + ALV 24 % anniskelualueelta/tapahtuma;
- mikäli Puutorilla on kaupungilta vuosipaikan lunastaneita kauppiaita, on heillä oikeus toripäivinä ilmaiseen myyntipaikkaan; sekä
- järjestäjä on velvollinen kustannuksellaan hankkimaan tapahtumien ajaksi vastuuvakuutuksen.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Jakelu

aoPuutorin Puolesta r.y.