Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Kiinteistöliikelaitoksen johtokunta10327.03.20135

3352-2013 (014)

Osallistuminen luottamushenkilöiden ja virkamiesten koulutusseminaari Turun seudun rakennemallista, MAL-aiesopimuksesta sekä asunto- ja maapolitiikasta 28.2.2013

Tiivistelmä: -

Kilajk § 103

Hallintopalvelut 10.3.2013:

Turun Messu- ja kongressikeskuksessa järjestettiin luottamushenkilöiden ja virkamiesten yhteinen koulutusseminaari Turun seudun rakennemallista, MAL-aiesopimuksesta sekä asunto- ja maapolitiikasta. Seminaarin tavoitteena oli lisätä virkamiesten sekä niiden luottamushenkilöiden valmiuksia, jotka luottamustehtävässään tulevat käsittelemään edellä mainittuja asiakokonaisuuksia (esim. valtuutetut, kaupunginhallituksen jäsenet, kaupunkisuunnittelu ja ympäristälautakunnan jäsenet sekä Kiinteistöliikelaitoksen johtokunnan jäsenet). seminaarin aiheita olivat:

Oheismateriaali 1Ohjelma 28.2.2013

Oheismateriaali 2Osallistujaluettelo

Toimialajohtaja Jouko Turto:

EhdotusKiinteistöliikelaitoksen johtokunta päättää osallistua seminaariin 28.2.2013 ja päättää edelleen, että toimialajohtaja Jouko Turto sekä kaupunginsihteeri Pia Bergström osallistuvat myös tilaisuuteen, ja että Kiinteistöliikelaitoksen johtokunnan jäsenten seminaaripalkkio maksetaan Kiinteistöliikelaitoksen tileiltä. Muiden osallistuneiden luottamushenkilöiden seminaaripalkkioista päätetään asianomaisissa hallintokunnissa.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.