Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Kiinteistöliikelaitoksen johtokunta12327.03.201325

13-2013 (000)

Kh - Investointisuunnitelmat vuoden 2013 korvaus- ja ylläpitoinvestointien sekä uus- ja laajennusinvestointien investointirahoilla toteutettavista rakentamiskohteista sekä uus- ja laajennusinvestointien pääliikenneväylät ja keskustan kehittäminen - investointien tarkistaminen (Kt)

Tiivistelmä:

Turun Kiinteistöliikelaitoksen Infrapalvelut on laatinut liitteenä olevat korvaus- ja yl-läpitoinvestointien sekä uus- ja laajennusinvestointisuunnitelmien ohjelmat vuoden 2013 investointirahoilla toteutettavista julkisten alueiden kohteista.

Kilajk § 123

Kiinteistöliikelaitos 19.3.2013:

Kaupunginhallitus päättihyväksyä Kiinteistöliikelaitoksen investointisuunnitelmat vuodelle 2013.

Kaupunginhallitus oikeuttaa Kiinteistöliikelaitoksen johtokunnan päättämään investointisuunnitelmien yksittäisten kohteiden toteuttamiseen liittyvistä asioista sekä investointimäärärahojen siirtämisestä suunnitelmien sisällä investointikohteelta toiselle kokonaiskustannusraamin sisällä lukuun ottamatta investointeja Pääliikenneväyliin ja Keskustan kehittämiseen.

Lisäksi kaupunginhallitus päätti, että Kiinteistötoimiala valmistelee vuoden 2014 investointiohjelmansa integroituna osaksi sopimusohjausjärjestelmän mukaista maankäytön strategista vuosisopimusta.

Vielä kaupunginhallitus päätti,

että arvioitaessa kaupunginhallituksen johtosäännön 8 §:n 12 kohdassa mainittujen muiden infrastruktuuri investointien merkittävyyttä tulee arviointikriteereinä käyttää sekä taloudellista merkittävyyttä (euromäärä) että investointikohteen muuta periaatteellista merkittävyyttä ja

että kaupunginjohtaja ratkaisee em. arviointikriteerien perusteella tuleeko investointikohde esittää kaupunginhallituksen hyväksyttäväksi.

Oheismateriaali 1Kh 11.3.2013 § 129

Toimialajohtaja Jouko Turto:

EhdotusKiinteistöliikelaitoksen johtokunta merkitsee kaupunginhallituksen päätöksen tiedoksi.

 

PäätösEhdotus hyväksyttiin.