Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Kiinteistöliikelaitoksen johtokunta5927.02.20134

1894-2013 (014)

Kiinteistöliikelaitoksen johtokunnan jäsenehdokkaiden nimeäminen vammaisneuvostoon toimikaudeksi 2013-2014

Tiivistelmä: -

Kilajk § 59

Kaupunginsihteeri Pia Bergström, 19.2.2013

Vammaisneuvoston voimassa olevien toimintaohjeiden mukaan kaupunginhallitus valitsee vammaisneuvostoon toimikauttaan vastaavaksi ajaksi kymmenen (10) jäsentä ja kullekin henkilökohtaisen varajäsenen.

Kaupunginhallitus nimeää vammaisneuvostoon vammaisjärjestöjä edustavista turkulaisista henkilöistä viisi (5) jäsentä ja kullekin henkilökohtaisen varajäsenen sekä viisi (5) jäsentä ja kullekin henkilökohtaisen varajäsenen niistä luottamushenkilöistä ja viranhaltijoista, joiden toimialaan vammaisia koskevat asiat lähinnä kuuluvat. Kaupunkia edustavat jäsenet ja heidän varajäsenensä nimetään kukin eri hallintokunnasta, jotka pääasiassa edustavat sosiaalitointa, terveydenhuoltoa, koulutointa, liikuntatointa sekä kiinteistö- ja rakennustointa.

Kaupunginhallitus nimeää vammaisneuvoston puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan. Näistä toinen valitaan vammaisjärjestöjä edustavien henkilöiden keskuudesta ja toinen kaupungin eri hallintokuntia edustavista henkilöistä. Puheenjohtajuus vuorottelee toimikausittain kaupungin hallintokuntien ja vammaisjärjestöjen edustajien välillä.

Sosiaali- ja terveyslautakunta tekee esityksen kahdesta jäsenestä ja henkilökohtaisesta varajäsenestä. Liikuntalautakunta, kasvatus- ja opetuslautakunta sekä Kiinteistöliikelaitoksen johtokunta kukin tekevät esityksen yhdestä jäsenestä ja henkilökohtaisesta varajäsenestä.

Toimialajohtaja Jouko Turto:

EhdotusKiinteistöliikelaitoksen johtokunta päättää nimetä jäsen- ja varajäsenehdokkaansa vammaisneuvostoon toimikaudeksi 2013-2014.

PäätösKiinteistöliikelaitoksen johtokunta päätti nimetä vammaisneuvostoon toimikaudeksi 2013-2014 jäsenehdokkaakseen Timo Nurmion ja varajäsenehdokkaakseen Vuokko Puljujärvi-Seilan.

Jakelu

aoNurmio Timo
aoPuljujärvi-Seila Vuokko
esiKaupunginhallitus