Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Kiinteistöliikelaitoksen johtokunta3920.02.201314

1852-2013 (657)

Taoskujan päiväkodin kunnossapitotyöt

Tiivistelmä:

Ari-Pekka Korhonen on pyytänyt selvitystä Taoskujan päiväkodin kunnossapitotöistä.

Kilajk § 39

Tilapalvelut, Jaakko Laaksonen 8.2.2013:

Ari-Pekka Korhonen on lähettänyt tilaliikelaitoksen johtokunnalle osoittamansa kirjelmän / selvityspyynnön (liite 1). Kyseisessä kirjelmässä / selvityspyynnössä hän pyytää, että tilaliikelaitoksen johtokunta ryhtyisi tarvittaviin toimenpiteisiin sen selvittämiseksi, miksi kuntokartoituksessa ilmenneitä epäkohtia ei ole päätetyllä / luvatulla tavalla Taoskujan päiväkodissa korjattu.

Taoskujan päiväkotiin on teetetty kuntotutkimus. Tutkimuksessa toimenpide-ehdotuksina vuodelle 2012 on mainittu pintamaiden kallistuksien korjaus, kattovesien poisohjauksen parantaminen takasivulla sekä salaojan huuhtelu. Suunnitellut toimenpide-ehdotukset eivät toteutuneet suunnitelmaviiveiden vuoksi. Kaikki edellä mainitut työt tehdään vuoden 2013 kesällä. Aikataulusiirrosta on sovittu yhdessä päiväkodin henkilökunnan kanssa. Toteutumattomien töiden kustannusvaraukset on käytetty muihin päiväkotikohteisiin.

Vuonna 2013 uusitaan rikkonaiset tiilet ja samalla korjataan aluskate. Kesällä vuonna 2014 toteutetaan edelleen kuntotutkimuksen mukaisesti leikkipihan varastorakennuksen kunnostaminen, julkisivun huoltomaalaus sekä ikkunoiden ja ulko-ovien maalaushuolto julkisivun maalauksien yhteydessä.

Liite 1Selvityspyyntö

Toimialajohtaja Jouko Turto:

EhdotusKiinteistöliikelaitoksen johtokunta merkitsee tiedoksi yllä olevan selvityksen Taoskujan päiväkodin kunnossapitotöistä ja päättää hyväksyä esitetyn selvityksen vastaukseksi selvityspyynnön tehneelle Ari-Pekka Korhoselle.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Esittelijä täydensi ehdotusta edellytyksellä, että kaikki kunnossapitotyöt suoritetaan mahdollisuuksien mukaan kesän 2013 aikana.

Jakelu

tiedKiinteistöliikelaitos, tilapalvelut
tiedKorhonen Ari-Pekka


Liitteet:

Kilajk § 39
Liite 1:Selvityspyyntö