Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Kiinteistöliikelaitoksen johtokunta606.02.20134

1293-2013 (010)

Viranhaltijoiden päätöksenteko-, hankinta-, laskujen hyväksymisoikeus- ja nimenkirjoitusvaltuudet

Tiivistelmä: -

Kilajk § 6

Hallintojohtaja Jari Lehmussaari 29.1.2013:

Kiinteistöliikelaitoksen johtokunta päätti 19.12.2012 § 636 vahvistaa vuodelle 2012 hyväksytyt ja muut Kiinteistöliikelaitoksen voimassaolevat päätöksenteko-, hankinta-, laskujen hyväksymisoikeus- ja nimenkirjoitusvaltuudet noudatettaviksi soveltuvin osin vuodelle 2013, kunnes valtuusto on valinnut johtokunnan jäsenet ja uusi johtokunta on aloittanut ensimmäisen kokouksensa.

Kaupunginvaltuusto päätti 17.12.2012 hyväksyä uuden kunnallisen liikelaitoksen Kiinteistötoimialan johtosäännön. Vastaavasti siirtymäsäännöksen mukaan uuden johtosäännön voimaantullessa voimassaolevia toimialan toimintaa koskevia johtosääntöjä ja niiden nojalla annettuja päätöksiä ja määräyksiä sovelletaan kuitenkin soveltuvin osin toimialan toiminnan osalta, kunnes valtuusto on uuden johtosäännön nojalla valinnut johtokunnan jäsenet ja uusi johtokunta on aloittanut ensimmäisen kokouksensa.

Kiinteistötoimiala on muodostettu aiempien Kiinteistöliikelaitoksen ja Tilaliikelaitoksen pohjalta ja toimialan vastuualueeseen kuuluu toimitilojen ja kiinteän omaisuuden osalta määrältään ja laadultaan huomattavan suuria kohteita, joiden kohdalla toimivaltuudet ovat olleet toiminnan luonteesta johtuen erilaiset. Ennen uusien valtuuksien vahvistamista on tarkoituksenmukaista käydä johtokunnan kanssa lähetekeskustelu noudatettavista periaatteista. Lisäksi uudet päätösvakanssit edellyttävät vakansseihin liittyviä järjestelyjä kuten tarvittavat nimikemuutokset ja vakanssien kiinnittämistä uuteen vahvistettavaan organisaatiorakenteeseen.

Edellä lausutun johdosta Kiinteistöliikelaitos pitää tarkoituksenmukaisena asioiden joustavan hoidon kannalta, että vuodelle 2012 vahvistetut toimivaltuudet vahvistetaan edelleen noudatettaviksi soveltuvin osin, kunnes uudet toimivaltuudet on vahvistettu.

Toimialajohtaja Jouko Turto:

EhdotusKiinteistöliikelaitoksen johtokunta päättää vahvistaa vuodelle 2012 hyväksytyt ja muut Kiinteistöliikelaitoksen ja Tilaliikelaitoksen voimassaolevat päätöksenteko-, hankinta-, laskujen hyväksymisoikeus- ja nimenkirjoitusvaltuudet noudatettaviksi soveltuvin osin vuodelle 2013, kunnes niitä vastaavat uudet toimivaltuudet on vahvistettu.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Jakelu

tiedKonsernihallinto, talouspalvelukeskus