Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Kiinteistöliikelaitoksen johtokunta2823.01.20138

492-2013 (641)

Omakotitonttien luovuttaminen keväällä 2013

Tiivistelmä:

Turun Kiinteistöliikelaitos esittää keväällä 2013 omakotitonttikierroksella luovutettavaksi 19 tonttia, joista 5 esitetään luovutettaviksi lapsiperheiden jakokiintiössä.

Kilajk § 28

Kiinteän omaisuuden kehittäminen, Timo Nurmi 9.1.2013

Turun Kiinteistöliikelaitoksella on keväällä 2013 omakotitonttien hakukierrokselle 19 kappaletta rakentamattomia omakotitontteja, jotka jakaantuvat kaupunginosittain seuraavasti:

Mälikkälä 1 kpl, Paattinen 1 kpl ja Toijainen 17 kpl.

Tonttien osoitteet, pinta-alat ja rakennusoikeudet käyvät ilmi oheisesta liitteestä. Luovutusmuotona on 14:sta tontin osalta maapoliittisen ohjelman mukaisesti tarjousmenettely, jossa yksityishenkilöt voivat tarjota, joko ostohintaa tai vuosivuokraa, ja yritykset voivat tarjota vain ostohintaa.

Tontit (5 kpl), jotka esitetään luovutettavaksi lapsiperheiden jakokiintiöstä käyvät ilmi oheisesta liitteestä.

Myynti- ja vuokrausehtoina noudatetaan luovutusmuodosta riippuen, joko kiinteistö- ja rakennustoimen lautakunnan hyväksymiä yleisiä myyntiehtoja tai kiinteistölautakunnan hyväksymiä vuokrausehtoja täydennettynä mahdollisilla tonttikohtaisilla ehdoilla.

Nyt luovutettavaksi esitettävien tonttien lisäksi Kiinteistöliikelaitoksella on tammikuun 2013 alun tilanteen mukaan jatkuvan haun listalla 63 omakotitonttia, jotka jakaantuivat kaupunginosittain seuraavasti; Haarla 1 kpl, Mälikkälä 9 kpl ja Yli-Maaria 53 kpl. Valtaosa edellä mainituista tonteista siirtyi jatkuvan haun listalle syksyn 2012 luovutuskierroksen jälkeen ja listaa päivitetään tarvittaessa.

Liite 1Luovutettavat tontit

Toimialajohtaja Jouko Turto:

EhdotusKiinteistöliikelaitoksen johtokunta päättää, että;

-oheisen liitteen mukaiset, 14 rakentamatonta omakotitonttia luovutetaan tarjousperusteisesti korkeimman tarjouksen tehneelle yksityishenkilölle, joko myymällä tai vuokraamalla tai yritykselle myymällä noudattaen kiinteistö- ja rakennustoimen lautakunnan hyväksymiä yleisiä myyntiehtoja tai kiinteistölautakunnan hyväksymiä vuokrausehtoja täydennettynä tarvittaessa tonttikohtaisilla ehdoilla; sekä

-oheisen liitteen mukaiset 5 rakentamatonta omakotitonttia esitetään luovutettaviksi lapsiperheiden jakokiintiössä aiemmin hyväksyttyjen lapsiperheille varattujen tonttien luovutusehtojen mukaisesti. Kaupunki pidättää oikeuden hylätä tai hyväksyä tarjoukset.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Jakelu

tpvKiinteistöliikelaitos, tonttipalvelut


Liitteet:

Kilajk § 28
Liite 1:Luovutettavat tontit