Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Kiinteistöliikelaitoksen johtokunta63619.12.20122

14387-2012 (010, 049)

Viranhaltijoiden päätöksenteko-, hankinta-, laskujen hyväksymisoikeus- ja nimenkirjoitusvaltuudet ennen uuden Kiinteistötoimialan johtosäännön mukaisen johtokunnan asettamista ja kokoontumista

Tiivistelmä: -

Kilajk § 636

Hallintopalvelut 18.12.2012:

Kaupunginvaltuusto päätti 17.12.2012 hyväksyä uuden kunnallisen liikelaitoksen Kiinteistötoimialan johtosäännön. Siirtymäsäännöksen mukaan uuden johtosäännön voimaantullessa voimassaolevia toimialan toimintaa koskevia johtosääntöjä ja niiden nojalla annettuja päätöksiä ja määräyksiä sovelletaan kuitenkin soveltuvin osin toimialan toiminnan osalta, kunnes valtuusto on uuden johtosäännön nojalla valinnut johtokunnan jäsenet ja uusi johtokunta on aloittanut ensimmäisen kokouksensa.

Toiminnan sujuvan jatkuvuuden kannalta keskeisiä siirtymäsäännöksen tarkoittamia päätöksiä ovat päätöksenteko-, hankinta-, laskujen hyväksymisoikeus- ja nimenkirjoitusvaltuudet, joilla voidaan osoittaa toimivalta eri viranomaisissa ja kaupungin sisäisessä päätöksenteossa ja taloudenpidossa. Selvyyden vuoksi Kiinteistöliikelaitos pitää tarkoituksenmukaisena, että todetaan eri päätöksellä mainittujen toimivaltuuksien vahvistaminen vastaavaksi kuin ne on vuodelle 2012 hyväksytty.

Liikelaitosjohtaja Jouko Turto:

EhdotusKiinteistöliikelaitoksen johtokunta päättää vahvistaa vuodelle 2012 hyväksytyt ja muut Kiinteistöliikelaitoksen voimassaolevat päätöksenteko-, hankinta-, laskujen hyväksymisoikeus- ja nimenkirjoitusvaltuudet noudatettaviksi soveltuvin osin vuodelle 2013, kunnes valtuusto on uuden johtosäännön nojalla valinnut johtokunnan jäsenet ja uusi johtokunta on aloittanut ensimmäisen kokouksensa.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.