Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Kiinteistöliikelaitoksen johtokunta64019.12.20126

2586-2012 (233, 021)

Unioninkadun rakennusurakan tilanne, meluntorjuntailmoitus

Tiivistelmä: -

Kilajk § 640

Turun Kiinteistöliikelaitos on purkanut urakkasopimuksen Unioninkadun kunnallistekniikan rakentamisesta vastanneen urakoitsijan kanssa. Ympäristö- ja kaavoituslautakunta on kokouksessaan 20.3.2012 §120 tehnyt päätöksen aikaisemman urakoitsijan meluntorjuntailmoitukseen liittyen. Turun Kiinteistöliikelaitos on käynnistämässä töitä Telakkarannan alueella uudelleen mahdollisimman nopealla aikataululla. Töitä on tarkoitus jatkaa uuden urakoitsijan kanssa heti alkuvuodesta 2013 siten, että hanke on valmis marraskuussa 2013. Jotta työt saadaan suunnitellulla aikataululla käynnistettyä, tulee aikaisempaa meluntorjuntailmoitusta voida hyödyntää hankkeen jatkorakentamisen ajan.

Kiinteistöliikelaitos tulee vaatimaan tulevalta urakoitsijalta aikaisemmin annetun päätöksen mukaisten määräysten noudattamista.

Kiinteistöliikelaitos tiedottaa alueen asukkaille töiden jatkumisesta käytössä olevan sähköpostilistan avulla samalla kun uuden urakoitsijan valinta tulee julkiseksi.

Liikelaitosjohtaja Jouko Turto:

EhdotusKiinteistöliikelaitoksen johtokunta päättää esittää ympäristö- ja kaavoituslautakunnalle, että Unioninkadun kunnallistekniikan rakentaminen voidaan käynnistää alku vuodesta 2013 siten, että aikaisempaa meluntorjuntailmoitusta koskevan päätöksen mukaiset määräykset ovat voimassa 15.11.2013 saakka.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Jakelu

esiYmpäristö- ja kaavoituslautakunta