Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Kiinteistöliikelaitoksen johtokunta61512.12.20122

13908-2012 (114, 121)

Kiinteistöliikelaitoksen katu- ja viheralueet -yksikön projektipäällikön vakanssin numero 608097 nimikkeen muuttaminen rakennuttamispäälliköksi sekä tehtävänkuvan ja tehtäväkohtaisen palkan tarkistaminen

Tiivistelmä: -

Kilajk § 615

Hallintopalvelut 11.12.2012:

Kaupunginvaltuusto päätti 23.1.2012 hallinnonjärjestämispäätöksen linjauksissa, että nykyisten Kiinteistöliikelaitoksen ja Tilaliikelaitoksen pohjalta perustetaan uusi kuntalain 10 a §:n tarkoittama kunnallinen Kiinteistötoimialaliikelaitos. Toimiala muodostuu kolmesta tulosalueesta eli Kiinteän omaisuuden kehittäminen, Infrapalvelut ja Tilapalvelut.

Infrapalveluissa projektipäällikön tehtäviä ollaan laajentamassa 1.1.2013 alkaen siten, että niihin kuuluu rakennuttamis- tehtäväalueen esimies- ja kehittämistehtävät. Työtehtäviin kuuluu muun ohella hankesuunnittelu, isot projektit, investointiohjelmat sekä niiden aikataulu- ja kustannusseurannan koordinointi ja valvonta, yhteistyö sidosryhmien kanssa sekä rakennetun omaisuuden hallintaan liittyvät tehtävät.

Muutoksen johdosta vakanssin nimikettä tulee tarkistaa tehtäväkokonaisuutta paremmin kuvaavaksi sekä tarkistaa tehtäväkohtaista palkkaa tehtävän vaativuuden oleellista lisääntymistä vastaavasti. Koska kyseessä on tehtäväkokonaisuuden oleellinen muutos, ei vakanssin hoidosta tule tässä vaiheessa suoritettavaksi aiempiin työtehtäviin määrättyä henkilökohtaista lisää. Vakanssin haltija projektipäällikkö Janne Laine on antanut järjestelyyn suostumuksensa.

Liite 1Vakanssin muutoslomake

Hallintojohtaja Jari Lehmussaari:

EhdotusKiinteistöliikelaitoksen johtokunta päättää, että projektipäällikön vakanssin numero 608097 nimike muutetaan 1.1.2013 alkaen rakennuttamispäälliköksi sekä tehtäväkohtaista palkkaa tarkistetaan liitteen mukaisesti työtehtävien vaativuuden oleellisen lisääntymisen johdosta. Koska kyseessä on oleellinen muutos vakanssinhaltijan aiempiin työtehtäviin, ei tarkistetusta tehtäväkokonaisuudesta suoriteta aiemmin määrättyä henkilökohtaista lisää.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Jakelu

tpvKeskushallinto, henkilöstöasiat
tpvKeskushallinto, talouspalvelukeskus, palkanlaskenta tekniset
tiedHidén Anne


Liitteet:

Kilajk § 615
Liite 1:Vakanssin muutoslomake 608097