Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Kiinteistöliikelaitoksen johtokunta59628.11.2012

953-2012 (010)

Päätösvallan siirtäminen Turun kaupungin Maanpään kylä tilan Kaasuvuori 3:157 kesähuvilapalstojen maanvuokrasopimusten jatkamisessa

Tiivistelmä: -

Kilajk § 596

Hallintopalvelut 29.11.2012:

Kiinteistöliikelaitoksen johtokunta on delegoinut Hyvän hallinnon periaatteissa kohdassa 3. Päätöksenteko ja toimivalta, että liikelaitosjohtajan (toimitusjohtaja) ohella tonttipäällikkö päättää ”kaupungin yli 15 vuodeksi vuokraamien omakotitonttien myynnistä tontin vuokramiehille sekä kaikkien kaupungin tonttien maanvuokrasopimusten jatkamisesta.

Otsikkoasiassa mainitut kesähuvilapalstat ovat määräaloja, joiden vuokrasopimuksia jatketaan 10 vuodella. Vuokrasopimukset on kirjattu aiemman vuokrauksen yhteydessä ja niillä on laitostunnus. Tulkinnan selventämiseksi Kiinteistöliikelaitos esittää, että tonttipäällikkö voi päättää myös edellä mainittujen huvilapalstojen maanvuokrasopimusten jatkamisesta.

Liikelaitosjohtaja Jouko Turto:

EhdotusKiinteistöliikelaitoksen johtokunta päättää, että liikelaitosjohtajan ohella tonttipäällikkö oikeutetaan päättämään Turun kaupungin Maanpään kylä tilan Kaasuvuori 3:157 kesähuvilapalstojen maanvuokrasopimusten jatkamisesta.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Jakelu

tiedMaanmittauslaitos
tiedKiinteistöliikelaitos, tonttipalvelut