Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Kiinteistöliikelaitoksen johtokunta36115.08.201217

8588-2012 (641)

Omakotitonttien luovuttaminen syksyllä 2012

Tiivistelmä:

Kiinteistölaitos esittää syksyllä 2012 omakotitonttikierroksella luovutettavaksi 59 tonttia, joista 15 esitetään luovutettaviksi lapsiperheiden jakokiintiössä

Kilajk § 361

Tonttipalvelut, Timo Nurmi 17.7.2012

Kiinteistölaitoksella on syksyllä 2012 omakotitonttien hakukierrokselle 59 kappaletta rakentamattomia omakotitontteja, jotka jakaantuvat kaupunginosittain seuraavasti:

Mälikkälä 20 kpl, Nummi 2 kpl, Raunistula 4 kpl, Toijainen 8 kpl ja Yli-Maaria 25 kpl.

Tonttien osoitteet, pinta-alat ja rakennusoikeudet käyvät ilmi oheisesta liitteestä. Luovutusmuotona on 44 tontin osalta maapoliittisen ohjelman mukaisesti tarjousmenettely, jossa yksityishenkilöt voivat tarjota, joko ostohintaa tai vuosivuokraa ja yritykset vain ostohintaa.

Tontit, 15 kpl, jotka esitetään luovutettavaksi lapsiperheiden jakokiintiöstä käyvät ilmi oheisesta liitteestä.

Myynti- ja vuokrausehtoina noudatetaan luovutusmuodosta riippuen, joko kiinteistö- ja rakennustoimen lautakunnan hyväksymiä yleisiä myynti- tai kiinteistölautakunnan hyväksymiä vuokrausehtoja täydennettynä mahdollisilla tonttikohtaisilla ehdoilla.

LiiteSyksyllä 2012 luovutettavat omakotitontit

Liikelaitosjohtaja Jouko Turto:

EhdotusKiinteistöliikelaitoksen johtokunta päättää, että oheisen liitteen mukaiset, 59 rakentamatonta omakotitonttia luovutetaan tarjousperusteisesti, korkeimman tarjouksen tehneelle yksityishenkilölle, joko myymällä tai vuokraamalla tai yritykselle myymällä noudattaen kiinteistö- ja rakennustoimen lautakunnan hyväksymiä yleisiä myynti- tai kiinteistölautakunnan hyväksymiä vuokrausehtoja täydennettynä tarvittaessa tonttikohtaisilla ehdoilla sekä oheisen liitteen mukaiset 15 rakentamatonta omakotitonttia esitetään luovutettaviksi lapsiperheiden jakokiintiössä aiemmin hyväksyttyjen lapsiperheille varattujen tonttien luovutusehtojen mukaisesti. Kaupunki pidättää oikeuden hylätä tai hyväksyä tarjoukset.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.


Liitteet:

Kilajk § 361
Liite 1:Syksyllä 2012 luovutettavat omakotitontit