Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Kiinteistöliikelaitoksen johtokunta34019.06.20124

3389-2012 (041)

Kiinteistöliikelaitoksen kuukausiraportti 2012 - 5

Tiivistelmä: -

Kilajk § 340

Hallintopalvelut/talous, Timo Sankari 13.6.2012:

Kaupunginvaltuusto on 28.11.2011 § 217 talousarvion noudattamista koskevien määräysten yhteydessä päättänyt, että virastot ja laitokset raportoivat omalle lautakunnalleen ja liikelaitosjohtajat johtokunnille sekä virastopäälliköt/liikelaitosjohtajat ko. sektorin apulaiskaupunginjohtajalle talouden ja toiminnan kehittymisestä sekä työvoiman käytöstä kuukausittain.

Johtokuntien lakisääteisenä tehtävänä on päättää liikelaitoksen toiminnan kehittämisestä valtuuston asettamien toiminnallisten ja taloudellisten tavoitteiden rajoissa sekä seurata tavoitteiden saavuttamista ja raportoida niiden saavuttamisesta.

Kuukausiraportointi pitää sisällään talousarvion seurantaraportin, työvoiman käytön mittarit sekä tiedot talousarvion muutoksista ja poikkeamista.

Kiinteistöliikelaitoksen alkuvuoden toiminta on sujunut suunnitelmien mukaisesti ja näillä näkymin Kiinteistöliikelaitos tullee saavuttamaan sille asetetut tavoitteet. Talousarvion mukainen 20,2 milj. euron myyntitavoite on tosin erittäin haasteellinen ja tältä osin tavoitteet saattavat jäädä saavuttamatta.

Investointien arvioidaan päätyvän talousarvion tasoon.

Kiinteistöliikelaitoksen toukokuun 2012 kuukausiraportti on toimitettu keskushallintoon.  

Oheismateriaali 1Kuukausiraportti 2012 – 5

Liikelaitosjohtaja Jouko Turto:

EhdotusKiinteistöliikelaitoksen johtokunta päättää merkitä tiedokseen Kiinteistöliikelaitoksen kuukausiraportin 2012 – 5.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Asian esitteli hallintojohtaja Jari Lehmussaari.