Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Kiinteistöliikelaitoksen johtokunta32419.06.20126

11553-2011 (649)

Taiteiden yö -tapahtuman järjestäminen

Tiivistelmä:

Markkinointitoimisto Happening Oy:lle myönnetään lupa Taiteiden yö -tapahtuman järjestämiseen 16.8.2012.

Kilajk § 324

Maanhankinta ja isännöinti, Kaisa Kauma 11.6.2012:

 

Markkinointitoimisto Happening Oy pyytää lupaa saada järjestää Taiteiden Yö –tapahtuma 16.8.2012 Läntisellä ja Itäisellä Rantakadulla, Vähätorilla ja Yliopistonkadun kävelyalueella. Tapahtuma on maksuton.

 

Läntiselle Rantakadulle Kristiinankadun ja Aurakadun väliselle alueelle tulee myyntipaikkoja. Läntiselle Rantakadulle Auransillan ja vanhan pääkirjaston välille tulee muutamia myyntipaikkoja. Itäisen Rantakadun kevyen liikenteen väylälle Teatterisillan ja Auransillan väliselle alueelle sekä Itäiselle Rantakadulle Auransillan ja Vanhan Suurtorin väliselle alueelle tulee muutama myyntipaikka ja esiintymisiä. Vähätorilla järjestetään ohjelmaa yhteistyössä alueen ravintoloitsijoiden, seurakuntien ja musiikkiopiston kanssa. Vähätorille tulee esiintymislava. Tapahtuma-alueille ei ole tulossa anniskelualueita.

 

Lisäksi järjestäjä varaa käyttöönsä Aurakadun jalkakäytäväalueen Linnankadun ja Auransillan väliltä sekä kaupungin talon puiston pysäköintialue ja Yliopistonkadun kävelyalueen ravintola Rennon ja Auran edusta. Tämän hetken tiedon mukaan alueilla ei olla järjestämässä ohjelmaa.

 

Liite 1                                  Sopimusluonnos

 

Liikelaitosjohtaja Jouko Turto:

 

Ehdotus        Kiinteistöliikelaitoksen johtokunta päättää myöntää Markkinointitoimisto Happening Oy:lle luvan järjestää Taiteiden Yö –tapahtuma Läntisellä ja Itäisellä Rantakadulla, Vähätorilla sekä Yliopistonkadun kävelyalueella 16.8.2012 liitteenä olevien sopimusehtojen mukaisesti.

 

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Asian esitteli hallintojohtaja Jari Lehmussaari.

Jakelu

aoMarkkinointitoimisto Happening Oy


Liitteet:

Kilajk § 324
Liite 1:Sopimusehdot, Taiteiden yö