Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Kiinteistöliikelaitoksen johtokunta26630.05.20128

6126-2012 (713)

Pylväiden, kadunalitusputkiin ja maadoitusten yhteiskäyttöä koskeva sopimus

Tiivistelmä: -

Kilajk § 266

Katu- ja viheralueet, Mika Pitkänen 5.4.2012

Sopijapuolet, jakeluverkon haltija Turku Energia Sähköverkot Oy ja ulkovalaistusverkon omistaja Turun kaupunki Kiinteistöliikelaitos, ovat keskenään neuvotelleet seuraavan sopimuksen omistamiensa tai hallinnassaan olevien pylväiden, kadunalitusputkien sekä niillä tehtävien maadoitusten yhteiskäytöstä.

Sopimuksen tarkoituksena on sopia yhteiskäytössä olevien pylväiden omistuksen määräytymisperiaatteet ja edistää pylväiden sekä niillä tehtävien maadoitusten yhteiskäyttöä sopijapuolten toimialueilla siten, että saavutetaan teknisesti ja taloudellisesti sekä maiseman suojelun kannalta mahdollisimman edullinen tulos. Lisäksi on tarkoitus sopia kadunalitusputkien omistusoikeuden määräytymisperiaatteet.

Sopijapuolilla on oikeus korvausta vastaan sopimuksen ehtojen, sähkömarkkinalain ja sähköturvallisuuslain ja niiden nojalla annettujen säädösten sekä muiden säädösten ja määräysten sallimissa puitteissa asentaa johtoja toisen sopijapuolen pylväisiin, kadunalitusputkiin ja kytkeytyä tämän maadoituksiin.

Liite 1Sopimus

Liikelaitosjohtaja Jouko Turto:

EhdotusKiinteistöliikelaitoksen johtokunta päättää oikeuttaa Kiinteistöliikelaitoksen solmimaan sopimuksen pylväiden, kadunalitusputkien ja maadoitusten yhteiskäytöstä Turku Energian sähköverkot Oy:n kanssa.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Jakelu

aoTurku Energia Sähköverkot Oy


Liitteet:

Kilajk § 266
Liite 1:Sopimus