Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Kiinteistöliikelaitoksen johtokunta25523.05.20121

6047-2012 (111)

Vastaavan rakennuttajan työsopimussuhteisen toimen vakanssi numero 608144 kelpoisuusvaatimusten muuttaminen

Tiivistelmä: -

Kilajk § 255

Hallintojohtaja Jari Lehmussaari 16.5.2012:

Kiinteistöliikelaitoksen johtokunta päätti 22.6.2010 § 393 perustaa vastaavan rakennuttajan työsopimussuhteisen toimen vakanssi numero 608144. Kelpoisuusvaatimuksena toimeen vahvistettiin AMK-insinöörin tutkinto tai vastaava tehtävään soveltuva tutkinto ja kokemusta kunnallisteknisistä töistä.

Vakanssi on huomioitu Kiinteistöliikelaitoksen henkilöstösuunnitelmassa, henkilötyövuosissa ja talousarvioissa, mutta vireillä olleen Kunnallistekniikkaliikelaitoksen ja Viherliikelaitoksen yhtiöittämisprosessin johdosta vakanssia ei ole täytetty ennen kuin Kiinteistöliikelaitokselle siirtyneiden rakennuttamis- ja ylläpitotöiden tilaajavalvontaan liittyvät resursointitarpeet on selvitetty.

Edellä mainituilla perusteilla vakanssi tulee sijoittumaan pääasiallisesti viheralueiden ylläpito- ja valvontatehtäviin. Tämän johdosta kelpoisuusvaatimuksia tulee tarkistaa. Kelpoisuusvaatimusten vahvistaminen kuuluu toimen perustamiskäsitteeseen ja toimivalta työsopimussuhteisten toimien osalta kuuluu johtokunnalle.

Liite 1Tehtävän muutoslomake

Liikelaitosjohtaja Jouko Turto:

EhdotusKiinteistöliikelaitoksen johtokunta päättää, että vastaavan rakennuttajan vakanssin numero 608144 kelpoisuusvaatimukseksi vahvistetaan hortonomi (AMK) tai vähintään hortonomitason koulutus sekä kokemusta viheralueiden hoidosta.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Jakelu

ilmKeskushallinto, henkilöstöasiat
tiedHidén Anne


Liitteet:

Kilajk § 255
Liite 1:Tehtävän muutoslomake