Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Kiinteistöliikelaitoksen johtokunta16825.04.20121

4616-2012 (061)

Kulunvalvontajärjestelmien hankinta lumensijoituspaikoille

Tiivistelmä: -

Kilajk § 168

Katu- ja viheralueet, Heidi Jokinen 17.4.2012:

Kaupunginvaltuusto on 17.10.2011 § 187 päättänyt, että lumensijoituspaikat muuttuvat maksullisiksi. Maksujen periminen edellyttää kulunvalvontajärjestelmän hankkimista, jotta laskutus saadaan toimimaan automaattisesti henkilöresursseja sitomatta. Kulunvalvontajärjestelmä tunnistaa jokaisen lunta tuovan ajoneuvon ajoneuvokohtaisten tunnistimien avulla ja kirjaa rekisteriin tuodut lumimäärät kuormamäärien mukaan. Järjestelmä vaatii käyttäjiltä ajoneuvotunnistimen hankkimisen.

Kiinteistöliikelaitos on valmistellut yhdessä Hankinta- ja logistiikkakeskuksen kanssa tarjouspyyntöasiakirjat ja on pyytämässä tarjouksia tarjouspyyntöasiakirjojen mukaisesti.

Hankintamuotona käytetään avointa menettelyä. Kyseessä on EU-kynnysarvon alittava hankinta. Hankkeesta julkaistaan hankintalain mukainen ilmoitus HILMA-hankintakanavalla.

Liite 1Tarjouspyyntö 26.4.2012 liitteineen

Liikelaitosjohtaja Jouko Turto:

EhdotusKiinteistöliikelaitoksen johtokunta päättää oikeuttaa Kiinteistöliikelaitoksen kilpailuttamaan kulunvalvontajärjestelmien hankinnan lumensijoituspaikoille liitteen 1 mukaisella tarjouspyynnöllä.

Samalla johtokunta päättää, että pöytäkirja tämän asian osalta tarkastetaan ja hyväksytään heti ja että tämä päätös saadaan panna täytäntöön mahdollisista valituksista huolimatta.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Jakelu

tpvKiinteistöliikelaitos, katu- ja viheralueet


Liitteet:

Kilajk § 168
Liite 1:Tarjouspyyntö 26.4.2012