Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Kiinteistöliikelaitoksen johtokunta7015.02.20122

1904-2012 (114)

Paikkatietosuunnittelijan työsopimussuhteisen toimen vakanssi 608129 nimikkeen muuttaminen paikkatietoinsinööriksi sekä kelpoisuusvaatimusten ja tehtäväkohtaisen palkan tarkistaminen

Tiivistelmä: -

Kilajk § 70

Hallintopalvelut 10.2.2012:

Kiinteistöliikelaitoksen kaupunkimittauspalveluiden organisaatiorakennetta ja toimintatapoja on kehitetty muodostamalla karttapalveluihin ja paikkatietopalveluihin toiminnallisen kokonaisuuden käsittävät tiimit, joiden vastuualueisiin kuuluvat suurikaavaiset kartat, opas- ja teemakartat sekä Tekla Solutions järjestelmät. Tiimivastaavina toimivat paikkatietoinsinöörit.

Paikkatietosuunnittelija Päivi Ala-Uotila on hoitanut suurikaavaiset kartat -tiimin tiimivastaavan tehtäviä, joihin kuuluu muun ohella suurikaavaisen karttatuotannon työnjohto, sekä menetelmäkehitys, 3D-aineistotuotannon ja johtokarttapalvelun kehittäminen ja aineistotoimitukset. Ala-Uotila on aiemmalta koulutukseltaan kartoittaja ja kartanpiirtäjä, yo ja suorittanut insinöörin (AMK) tutkinnon 19.12.2011.

Kaupunkimittauspalveluiden organisaatiorakenteen tarkistuksesta aiheutuvien tehtävänkuvausten ja tehtävän vaativuuden arviointien muutosten johdosta Ala-Uotilan vakanssin nimikettä, kelpoisuusvaatimuksia ja tehtäväkohtaista palkkaa tulee tarkistaa muutoksia vastaavaksi ja yhteneväisiksi muiden tiimivas-taavien kanssa. Koska kyseessä on uusi tehtäväkokonaisuus, tulee teknisten sopimuksen mukainen henkilökohtainen lisä HL määriteltäväksi uudelleen.

Liite 1Vakanssin muutoslomake

Liikelaitosjohtaja Jouko Turto:

EhdotusKiinteistöliikelaitoksen johtokunta päättää muuttaa paikkatietosuunnittelijan työsopimussuhteisen toimen vakanssi 608129 nimikkeen 1.3.2012 alkaen paikkatietoinsinööriksi, kelpoisuusvaatimukset ja tehtäväkohtainen palkka oheisen muutoslomakkeen mukaiset. Päivi Ala-Uotilan teknisten sopimuksen mukaiseksi henkilökohtaiseksi lisäksi vahvistetaan aiemmissa työtehtävissä osoitetun ammatinhallinnan ja työtulosten perusteella 8 %.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Jakelu

tiedKeskushallinto, henkilöstöasiat
ilmAla-Uotila Päivi


Liitteet:

Kilajk § 70
Liite 1:Vakanssin 608129 muutoslomake