Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Kiinteistöliikelaitoksen johtokunta4101.02.20122

13733-2011 (713)

Turun kaupungin länsiosan ja keskusta-alueen elohopealamppuvalaisimien korvaaminen

Tiivistelmä: -

Kilajk § 41

Katu- ja viheralueet, Nina Vartiainen 19.1.2012

Kiinteistöliikelaitos on valmistellut Turun kaupungin länsiosan ja keskusta-alueen elohopealamppuvalaisimien korvaamisen urakka-asiakirjat ja on pyytämässä tarjouksia tarjouspyyntöasiakirjojen mukaisesti. Kiinteistöliikelaitoksen johtokunta on oikeuttanut Kiinteistöliikelaitoksen kilpailuttamaan tämän urakan 14.12.2011 § 585.

HILMA- hankintakanavalla on julkaistu 16.12.2011 hankintailmoitus, jossa pyydettiin mahdollisia tarjoajia jättämään osallistumishakemuksensa 17.1.2012 mennessä. Määräaikaan mennessä seitsemän urakoitsijaa jätti osallistumishakemuksensa.

Osallistumishakemuksen määräaikaan mennessä jättivät:

- Turun Seudun Sähköasennus Oy

- Vertek Oy

- Destia Oy

- Turku Energia Oy

- ELTEL Networks Oy

- Normivalaistus Oy

- Suomen Sähkörakennus Oy

Tarjoamaan pystyvät ne tarjoajat, jotka ovat jättäneet osallistumishakemuksensa määräaikaan mennessä ja täyttävät hankintailmoituksessa mainitut tarjoajalle asetetut kelpoisuusehdot.

Hakemuksen jättäneistä Turun Seudun Sähköasennus Oy:tä ei ehdoteta hyväksytyksi tarjoamaan, koska yritys ei toimittanut osallistumishakemusilmoituksessa pyydettyä RALA-todistusta tai vastaavaa laatusuunnitelmaa/ISO9001-sertifikaattia. Lisäksi yrityksellä ei ole urakkakohdetta vastaavia referenssejä.

Liikelaitosjohtaja Jouko Turto:

EhdotusKiinteistöliikelaitoksen johtokunta päättää, että:

- tarjoajiksi ”Turun kaupungin länsiosan ja keskusta-alueen elohopealamppuvalaisimien korvaaminen”-urakan tarjouskilpailuun hyväksytään Vertek Oy, Turku Energia Oy, ELTEL Networks Oy, Normivalaistus Oy, Destia Oy sekä Suomen Sähkörakennus Oy

- Turun Seudun Sähköasennus Oy:tä ei hyväksytä tarjoamaan, koska yritys ei toimittanut osallistumishakemusilmoituksessa pyydettyjä todistuksia, eikä yrityksellä ole urakkakohdetta vastaavia referenssejä.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Jakelu

aoDestia Oy
aoEltel Networks Oy
aoNormivalaistus Oy
aoSuomen Sähkörakennus Oy
aoTurku Energia Oy
aoTurun Seudun Sähköasennus Oy
aoVertek Oy