Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Kiinteistöliikelaitoksen johtokunta611.01.20126

15006-2011 (641)

Omakotitonttien luovuttaminen

Tiivistelmä:

Kiinteistöliikelaitos esittää keväällä 2012 omakotitonttikierroksella luovutettavaksi 85 tonttia, joista 22 esitetään luovutettaviksi lapsiperheiden jakokiintiössä

Kilajk § 6

Tonttipalvelut/Timo Nurmi 28.12.2011:

Kiinteistöliikelaitoksella on keväällä 2012 omakotitonttien hakukierrokselle 85 kappaletta rakentamattomia omakotitontteja, jotka jakaantuvat kaupunginosittain seuraavasti:

Haarla 1 kpl, Lauttaranta 5 kpl, Mälikkälä 19 kpl, Toijainen 2 kpl ja Yli-Maaria 58 kpl.

Tonttien osoitteet, pinta-alat ja rakennusoikeudet käyvät ilmi oheisesta liitteestä. Luovutusmuotona on 63 tontin osalta maapoliittisen ohjelman mukaisesti tarjousmenettely, jossa yksityishenkilöt voivat tarjota joko ostohintaa tai vuosivuokraa ja yritykset vain ostohintaa.

Tontit, 22 kpl, jotka esitetään luovutettavaksi lapsiperheiden jakokiintiöstä käyvät ilmi oheisesta liitteestä.

Myynti- ja vuokrausehtoina noudatetaan luovutusmuodosta riippuen joko kiinteistö- ja rakennustoimen lautakunnan hyväksymiä yleisiä myyntiehtoja tai kiinteistölautakunnan hyväksymiä vuokrausehtoja täydennettynä mahdollisilla tonttikohtaisilla ehdoilla.

Liite 1Keväällä 2012 luovutettavat omakotitontit

Liikelaitosjohtaja Jouko Turto:

EhdotusKiinteistöliikelaitoksen johtokunta päättää, että oheisen liitteen mukaiset 63 rakentamatonta omakotitonttia luovutetaan tarjousperusteisesti korkeimman tarjouksen tehneelle yksityishenkilölle joko myymällä tai vuokraamalla, tai yritykselle myymällä, noudattaen kiinteistö- ja rakennustoimen lautakunnan hyväksymiä yleisiä myyntiehtoja tai kiinteistölautakunnan hyväksymiä vuokrausehtoja, täydennettynä tarvittaessa tonttikohtaisilla ehdoilla, sekä oheisen liitteen mukaiset 22 rakentamatonta omakotitonttia luovutetaan lapsiperheiden jakokiintiössä aiemmin hyväksyttyjen lapsiperheille varattujen tonttien luovutusehtojen mukaisesti. Kaupunki pidättää oikeuden hylätä tai hyväksyä tarjoukset.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Jakelu

tpvKiinteistöliikelaitos, tonttipalvelut


Liitteet:

Kilajk § 6
Liite 1:Keväällä 2012 luovutettavat omakotitontit