Turun kaupunki § Kokouspvm Asia 1
Kiinteistöliikelaitoksen johtokunta 719 22.12.2010 2

7649-2010 (101)

Kiinteistöliikelaitoksen tarkistettu suunnitelma työvoiman käytöstä vuodelle 2011

Tiivistelmä:

Hallintokuntien tulee päivittää vuoden 2011 työvoiman käyttöä koskevat suunnitelmat välittömästi talousarvion hyväksymisen jälkeen ja viimeistään vuoden 2010 loppuun mennessä siten, että ne ovat toteutettavissa hallintokunnalle hyväksytyn talousarvion puitteissa.

Kilajk § 719

Hallintojohtaja Jari Lehmussaari 21.12.2010:

Kiinteistöliikelaitoksen johtokunta käsitteli kokouksessaan 15.12.2010 § 686 Kiinteistöliikelaitoksen työvoiman käytön suunnitelmaa vuodelle 2011. Kaupunginhallituksen päätösten 7.12.2010 § 621 ja 7.12.2010 § 621 mukaan hallintokuntien tulee päivittää työvoiman käyttöä koskevat suunnitelmat siten, että ne ovat toteutettavissa hallintokunnalle hyväksytyn talousarvion puitteissa sekä palauttaa suunnitelmat keskushallinnon henkilöstön vastuualueelle ja toimialan apulaiskaupunginjohtajalle.

Kiinteistöliikelaitos tarkistaa suunnitelmaa varautumalla kaupungin tuottajaliikelaitosten perustamiseen liittyvien tilaajatoimintojen sekä Turku Energialta hankittujen palvelujen tilaajatoimintojen kehittämiseen ja resursointiin. Kaupunkimittauspuolelle tulee tuotettavaksi uutena tehtäväkokonaisuutena laseraineistojen ja 3D-mallien käsittely ja jatkojalostus, mitkä aineistot tuotetaan suunnittelijoiden lähtömateriaaleiksi, sekä ulkoisille asiakkaille että kaupungin omaan tuotantokäyttöön. Molemmat tehtäväkokonaisuudet kuuluvat Kiinteistöliikelaitoksen välittömään ulkoiseen palvelutuotantoon.

Tarkistettu työvoiman käyttösuunnitelma vuodelle 2011 on laadittu siten, että se on toteutettavissa hyväksytyn talousarvion puitteissa ja myös aiemmin asetetun ja seurattavan tavoitetason 151 htv. puitteissa.

Liite 1Työvoiman käyttöä/ henkilöstömenoja lisäävät toimenpiteet

Liite 2Työvoiman käyttöä/ henkilöstömenoja vähentävät toimenpiteet

Liite 3Työvoiman käyttöä koskeva suunnitelma/ yhteenveto

Liikelaitosjohtaja Jouko Turto:

EhdotusKiinteistöliikelaitoksen johtokunta päättää hyväksyä liitteenä olevat tarkistetut työvoiman käytön suunnitelmat todeten, että suunnitelmat voidaan toteuttaa Kiinteistöliikelaitokselle hyväksytyn talousarvion puitteissa sekä lähettää suunnitelmat edelleen keskushallinnon henkilöstön vastuualueelle ja ympäristötoimen apulaiskaupunginjohtajalle.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Jakelu

ilmKeskushallinto, henkilöstöasiat
ilmVirtanen Jarkko


Liitteet:

Kilajk § 719
Liite 1:Työvoiman menoja lisäävät toimenpiteet
Liite 2:Työvoiman menoja vähentävät toimenpiteet
Liite 3:Työvoiman käyttöä koskeva yhteenveto