Turun kaupunki § Kokouspvm Asia 1
Kiinteistöliikelaitoksen johtokunta 698 15.12.2010 13

13777-2010 (665)

Kiinteistöliikelaitoksen ja Viherliikelaitoksen väliset viheralueiden rakentamisen ja ylläpidon sopimukset vuodelle 2011

Tiivistelmä: -

Kilajk § 698

Katu- ja viheralueet, Nina Vartiainen, Kimmo Laula 9.12.2010:

Turun Kiinteistöliikelaitos teettää Turun Viherliikelaitoksella viheralueiden rakentamista ja ylläpitoa niin, että kaupungin oman tuottajaorganisaation ammattitaito säilyy korkeana ja resurssit tulevat tehokkaasti käytettyä. Muuten Kiinteistöliikelaitos käyttää markkinoiden tarjoamia palveluita ja kilpailuttaa ulkopuoliset työt.

Viherliikelaitoksen kanssa on neuvoteltu viheralueiden ylläpitoon ja rakentamiseen erilliset sopimukset, jotka ovat liitteenä.

Viheralueiden ja muun toiminnan, ulkoilualueiden ja venesatamien ylläpitotyöt sekä metsien hakkuutyöt sekä kulttuuripääkaupunkivuoden tehostetun ylläpidon hoitotyöt tilataan Viherliikelaitokselta kokonaishintaan 6.203.000 euroa. Vuoden aikana kustannuksia seurataan sopimuksessa esitetyn tuotejaon mukaisesti. Tuotteen ulkopuolisia töitä tilataan n. 150.000 eurolla.

Rakentamisen kohteita tilataan Viherliikelaitokselta 3.200.000 eurolla. Kohteista sovitaan kohdekohtaisesti vuoden aikana.

Liite 1Viheralueiden rakentamisen tuotantosopimus

Liite 2Viheralueiden ylläpidon palvelusopimus

Liikelaitosjohtaja Jouko Turto:

EhdotusKiinteistöliikelaitoksen johtokunta merkitsee tiedoksi liitteenä olevat viheralueiden rakentamisen ja ylläpidon sopimukset Turun Kiinteistöliikelaitoksen ja Turun Viherliikelaitoksen välillä.

PäätösAsia pantiin pöydälle Harjanteen ehdotuksesta yksimielisesti.


Liitteet:

Kilajk § 698
Liite 1:Viheralueiden rakentamisen tuotantosopimus
Liite 2:Viheralueiden ylläpidon palvelusopimus