Turun kaupunki § Kokouspvm Asia 1
Kiinteistöliikelaitoksen johtokunta 686 15.12.2010 1

7649-2010 (101)

Talousohjelman ja ohjelukujen puitteissa tehtävät vuotta 2011 koskevat hallintokuntien suunnitelmat työvoiman käytöstä

Tiivistelmä: -

Kilajk § 686

Hallintojohtaja Jari Lehmussaari 13.12.2010:

Kaupunginhallitus päätti 18.10.2010 § 537, että vuotta 2011 koskevat hallintokuntatasoiset työvoiman käyttösuunnitelmat on tehtävä oheisilla lomakkeilla välittömästi talousarvion hyväksymisen jälkeen viimeistään vuoden 2010 loppuun mennessä. Suunnitelmia ei käsitelty eikä hyväksytty talousarviokäsittelyn yhteydessä, koska ne eivät toteuttaneet ryhmien välisen sopimuksen tavoitetta.

Edellä mainitun ja kaupunginhallituksen 7.12.2010 § 621 tekemän vuoden 2011 talousarvion täytäntöönpanopäätöksen mukaan hallintokuntien tulee päivittää työvoiman käyttöä koskevat suunnitelmat siten, että ne ovat toteutettavissa hallintokunnalle hyväksytyn talousarvion puitteissa sekä palauttaa suunnitelmat keskushallinnon henkilöstön vastuualueelle ja toimialan apulaiskaupunginjohtajalle.

Kiinteistöliikelaitoksen johtokunnan talousarvioesityksen liitteenä ollut työvoiman käyttösuunnitelma vuodelle 2011 on laadittu siten, että se on toteutettavissa hyväksytyn talousarvion puitteissa ja myös aiemmin asetetun ja seurattavan tavoitetason 151 htv. puitteissa. Esitystä on päivitetty vakanssilukua lisäämättä siten, että pysäköinninvalvontaan talousarvion yhteydessä esitetyistä kahdesta uudesta tarkastajan vakanssista toinen on korvattu valvontaesimiehen vakanssilla johtuen pysäköinninvalvonnan vastuualueen kehittämistoimista.

Liite 1Työvoiman käyttöä/ henkilöstömenoja lisäävät toimenpiteet

Liite 2Työvoiman käyttöä/ henkilöstömenoja vähentävät toimenpiteet

Liite 3Työvoiman käyttöä koskeva suunnitelma/ yhteenveto

Liikelaitosjohtaja Jouko Turto:

EhdotusKiinteistöliikelaitoksen johtokunta päättää hyväksyä liitteenä olevat työvoiman käytön suunnitelmat todeten, että suunnitelmat voidaan toteuttaa Kiinteistöliikelaitokselle hyväksytyn talousarvion puitteissa sekä lähettää suunnitelmat edelleen keskushallinnon henkilöstön vastuualueelle ja ympäristötoimen apulaiskaupunginjohtajalle.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Jakelu

ilmKeskushallinto, henkilöstöasiat
ilmVirtanen Jarkko


Liitteet:

Kilajk § 686
Liite 1:Työvoiman käyttöä/ henkilöstömenoja lisäävät toimenpiteet
Liite 2:Työvoiman käyttöä/ henkilöstömenoja vähentävät toimenpiteet
Liite 3:Työvoiman käyttöä koskeva suunnitelma/ yhteenveto