Turun kaupunki § Kokouspvm Asia 1
Kiinteistöliikelaitoksen johtokunta 684 16.12.2009 2

15758-2009 (111)

Toimistosihteerin työsopimussuhteisen toimen (vakanssi 608140) perustaminen ja kanslistin viran (vakanssi 601003) lakkauttaminen

Tiivistelmä:

Kiinteistöliikelaitoksen hallintopalveluissa on tullut avoimeksi kanslistin virka eläkkeelle siirtymisen johdosta. Koska kyseessä on Kiinteistöliikelaitoksen välittömään palvelutehtävään kuuluva vakanssi, on kaupungin sisäisessä hakumenettelyssä palkattu henkilö määräaikaisesti hoitamaan siihen kuuluvia tehtäviä, tällä hetkellä eläke- ja lomajärjestelyistä johtuen tilapäiseksi ylimääräiseksi ollen palkattomalla työvapaalla talouspalvelukeskuksesta. Koska avoimeksi tulleessa vakanssissa ei käytetä julkista valtaa, tulee virka lakkauttaa ja perustaa toimi.

Kilajk § 684

Hallintojohtaja Jari Lehmussaari 15.12.2009:

Kiinteistöliikelaitoksen hallintopalveluissa on tullut eläkkeelle siirtymisen johdosta avoimeksi kanslistin vakanssi, jonka tehtävät kuuluvat laitoksen välittömään palvelutuotantoon. Tehtävää on hoidettu kaupungin sisäisin siirroin tällä hetkellä tilapäisjärjestelyin siten, että Katja Rasimus on palkattomalla työvapaalla talouspalvelukeskuksesta 1.10.2009 - 31.1.2010 ja hoitaa avoimen vakanssin tehtäviä vastaavan ajan määräaikaisena kunnes toimi on perustettu ja hänet on siihen lainvoimaisesti valittu.

Koska kyseessä on virka, tulee se muuttaa toimeksi ennen vakanssin pysyvää täyttämistä, koska tehtävänkuvaan ei kuulu julkisen vallan käyttöä. Rasimus on antanut järjestelyyn suostumuksensa. Tehtävä on huomioitu Kiinteistöliikelaitoksen henkilöstösuunnitelmassa ja työvoimavahvuudessa ja vakanssijärjestely on koordinoitu ympäristötoimessa apulaiskaupunginjohtajan edellyttämää menettelytapaa noudattaen.

Kaupunginhallituksen hallintojaosto päättää virkojen perustamisesta ja lakkauttamisesta ja Kiinteistöliikelaitoksen johtokunta toimien perustamisesta ja lakkauttamisista. Tässä yhteydessä tarkistetaan ja ajanmukaistetaan vakanssin nimike ja kelpoisuusvaatimukset muiden tekijöiden pysyessä muuttumattomina eli järjestelystä ei aiheudu lisäkustannuksia.

Liite 1Vakanssin muutos- ja perustamislomake

Liikelaitosjohtaja Jouko Turto:

EhdotusKiinteistöliikelaitoksen johtokunta päättää perustaa toimistosihteerin työsopimussuhteisen toimen, vakanssi 608140, liitteenä olevan vakanssin muutos- ja perustamislomakkeen mukaisesti ensimmäisenä sijoituspaikkana Kiinteistöliikelaitoksen hallintopalvelut -yksikkö.

Samalla johtokunta päättää esittää kaupunginhallituksen hallintojaostolle, että perustettua toimistosihteerin tointa vastaava kanslistin virka 601003 lakkautetaan.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Jakelu

esiKaupunginhallituksen hallintojaosto
tiedKeskushallinto, henkilöstöasiat


Liitteet:

Kilajk § 684
Liite 1:Vakanssin perustamislomake