Turun kaupunki § Kokouspvm Asia 1
Kiinteistöliikelaitoksen johtokunta 665 09.12.2009 1

9239-2009 (663)

Myllysillan korjaus nimisen urakan hankinnan aloittaminen

Tiivistelmä: -

Kilajk § 665

Katu- ja viheralueet, Hannu Helinä 4.12.2009.

Vuoden 2010 korvausinvestointikohteisiin kuuluvan Myllysillan korjaus nimisen urakan hankinta tulisi aloittaa mahdollisimman pian, jotta työt saadaan suunnitellusti käyntiin keväällä 2010.

Korjaustyö käsittää sillan pintarakenteiden ja läntisen liikuntasaumalaitteen uusimisen sekä reunapalkkien kuorielementtien korjauksia. Lisäksi kunnostetaan sillan etuluiskat vaurioituneilta alueiltaan ja sillan vierustoilla sijaitsevien portaiden kaiteiden ja niiden reunapalkkeja korjataan.

Kohde rakennutetaan kokonaisurakkana. Hankkeen kokonaiskustannusarvio on n. 0,6M€. Hankkeesta julkaistaan hankintalain mukainen hankintailmoitus vielä 2009 vuoden aikana. Urakkaan sisältyy rakennustyön lisäksi runsaasti työnaikaisten liikennejärjestelyjen toteuttamista. Koska Myllysilta on liikenteellisesti keskeinen paikka, on urakkalaskennalle ja työsuunnittelulle haluttu antaa riittävästi aikaa. Töiden ajoitus on tehty ottaen huomioon sillanrakentamisen erityisvaatimukset esimerkiksi valu- ja eristystöiden suhteen sekä kesäkuukausien liikennemäärät huomioon ottaen. Tarjouspyynnön mukana toimitetaan tilaajan teettämät alustavat liikenteenohjaussuunnitelmat, joiden pohjalta urakoitsija laatii toteutussuunnitelmat ja hyväksyttää ne ennen liikennejärjestelyjen toteuttamista.

Urakkamuotona on kokonaishintaurakka. Urakoitsijan valintaperusteena on halvin hinta. Urakka – aika on kevät 2010 – syksy 2010. Tarjouspyyntöluonnos on esitetty liitteessä.

Liite 1Tarjouspyyntö –luonnos 4.12.2009

Liikelaitosjohtaja Jouko Turto:

EhdotusKiinteistöliikelaitoksen johtokunta päättää, että Myllysillan korjaus nimisen urakan hankinta voidaan käynnistää liitteenä olevan tarjouspyyntö-luonnoksen mukaisesti ja että hankinnassa käytetään avointa menettelyä ja valintaperusteena halvinta hintaa.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Jakelu

tpvKiinteistöliikelaitos, katu- ja viheralueet


Liitteet:

Kilajk § 665
Liite 1:Tarjouspyyntö -luonnos 4.12.2009