Turun kaupunki § Kokouspvm Asia 1
Kiinteistöliikelaitoksen johtokunta 498 21.10.2009 3

12639-2009 (662)

Lentokentän eteläpuolisen kaava-alueen kunnallistekniikan rakennusurakan hankinnan ennakkoilmoitus

Tiivistelmä: -

Kilajk § 498

Katu- ja viheralueet, Janne Laine 13.10.2009:

Hyväksytyn investointisuunnitelman mukaisesti Kiinteistöliikelaitos rakennuttaa Lentokentän eteläpuolisen kaava-alueen kunnallistekniikan.

Kohde rakennutetaan kokonaisurakkana. Hankkeen kokonaiskustannusarvio on n. 3,5M€ katujen osalta ja vesihuollon osalta n. 2,3M€. Hankinta ylittää hankintalain EU-kynnysarvon ja hanke tulee kilpailuttaa EU-hankintana. Hankintalain mukainen ilmoitusaika on EU-kynnysarvon ylittäville hankkeille 45 vuorokautta. Ilmoitusaikaa voidaan kuitenkin lyhentää tekemällä hankkeesta ennakkoilmoitus, jossa tiedotetaan tulevasta hankkeesta. Ennakkoon ilmoitetun hankkeen ilmoitusaika on 22 vuorokautta.

Urakkamuotona on kokonaishintaurakka. Urakoitsijan valintaperusteena on halvin hinta. Urakka – aika on talvi 2010 – syksy 2011. Tarjouspyyntö tuodaan erikseen johtokunnan tiedoksi, kun hankkeen kilpailutusta ollaan käynnistämässä.

Toimitusjohtaja Jouko Turto:

EhdotusKiinteistöliikelaitoksen johtokunta päättää, että Lentokentän kaava-alueen kunnallistekniikan rakentamisesta julkaistaan hankintalain mukainen ennakkoilmoitus HILMA-hankintakanavalla sekä Euroopan unionin virallisessa lehdessä. Lopullinen hankinnan kilpailutus sekä tarjouspyyntö tuodaan johtokunnan päätettäväksi, kun suunnitelmat ja tarjouspyyntöasiakirjat ovat valmiit.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Jakelu

tpvKiinteistöliikelaitos, katu- ja viheralueet